Bildirim
ses sorunu acil yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
aygıt yöneticisinden sistem aygıtlarınının içinde microsoft UAA BUS driver var onu devre dışı bırakıp denermisin
-
selam kardeş öncelikle ilgin için sağol fakat o dediğin ayarlarıda yaptım ben
onu önce devre dışı sonrada kaldırdım fakat yine sonuç yok -
Driveri yanlış indirmiş falan olmayasın -
valla hocam önce palitin kendi sitesinden indirdim malum anakartın sitesi sonra realtekten indirdim sonra başka bi siteden sonra farklı ankartların yeni sürümleri ama olmuyor
tamam kurulum normal herşey kuruluyor masa üstü sağ alttada simgeler var media player da çalışıyor ama ses gelmiyor çıldırtıyor insanı -
CEVAPP LÜTFENNNNNNNNNNN Bİ YARDIM EDİN ABİLER -
bu gün dört gün oldu hiç kimse bilmiyormu sorunu arkadaşalr yaaa -
valla helal olsun bu sitede boşmuş tühbe -
driverlarına ek olarak uaa bus driverı kurmuş olman gerek. aynı sorunu ben de yaşamıştım bu şekilde çözdüm. -
TROJAN KARDEŞ senin dediğini nasıl yapıcam pekii??????? -
yaa şu çözümü söölesende bizde istifade etsek yoksa kafayı yicem arkadaşım heyyyyyyyy -
Microsoft UAA Bus Driver for HD Audio programını kurcan linkini bulursam gönderirim -
http://www.driver-indir.com/surucu/microsoft_uaa_bus_ses_driver.html
burdan indirebilirsin arkadaşım. Bunu dene sorunun çözülmezse yaptığın işlemleri adım adım yazarsan daha kolay yardımcı olabilirim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- asus format tuşu
- entering the power saving mode shortly
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- gigabyte bios tuşu
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X