Şimdi Ara

Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda herhangi bir playerla ses alırken,youtube ve benzeri sitelerden ses alamama sorunum var.Aşırı klasik bir sorun aslında,biraz araştırınca bir kaç çözüm ortaya çıkıyor ama hiçbiri etkili değil.Bu yüzden özür dileyerek yardım istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtezBacak

Bilgisayarda herhangi bir playerla ses alırken,youtube ve benzeri sitelerden ses alamama sorunum var.Aşırı klasik bir sorun aslında,biraz araştırınca bir kaç çözüm ortaya çıkıyor ama hiçbiri etkili değil.Bu yüzden özür dileyerek yardım istiyorum.

işletim sisteminizi değiştirdiniz mi? daha önce varmıydı?kasanın arkasından jakların yerlerini bir degistirin teker teker bir test edin daha sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: ProtezBacak

Bilgisayarda herhangi bir playerla ses alırken,youtube ve benzeri sitelerden ses alamama sorunum var.Aşırı klasik bir sorun aslında,biraz araştırınca bir kaç çözüm ortaya çıkıyor ama hiçbiri etkili değil.Bu yüzden özür dileyerek yardım istiyorum.

işletim sisteminizi değiştirdiniz mi? daha önce varmıydı?kasanın arkasından jakların yerlerini bir degistirin teker teker bir test edin daha sonra...

işletim sistemimi değiştirmedim.sorun bu sabah başladı,dün böyle bir sorunum yoktu.hepsini test ettim değişen bir şey yok.dediğim gibi sorun sadece internet sitelerinde.

• sistem geri yükleme ile önceki bir zamana yüklemeyi deneyin...
  • sorunumu garip bir şekilde çözdüm.teşekkür ediyorum yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    3 ay önce açıldı
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.