Şimdi Ara

Ses sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın ses kartı düzgün olacak çalışıyor.. Winamp ve media player'da rahatlıkla müzik dinleyebiliyorum.. K-lite codec pack yüklü.. Aynı zamanda da services.msc'den de gerekli ayarlar yapılmış durumda.. Yalnız youtube v.b sitelere girdiğim zaman maalesef ses çıkmıyor.. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..

• video 'yu gördüğün haldemi ses çıkmıyor ..yoksa video yu damı göremiyorsun_???
  • videoyu görebiliyorum ama ses yok :S
  • Şekildeki gibi mi ayarlar_?

Ses sorunu..
  • ses ayarlarini kontrol en onceki resimdeki gibi..
    (eger vista kullaniyorsan tek tek explorer sayfasinin seslerini kisabiliyorsun ...simgeye tiklayip "mixer" den IE , MSN , WMP gibi kullandigin programlarin seslerini denetleyebiliyorsun)

Ses sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polo_car16 -- 30 Haziran 2007; 17:36:54 >
  • evet aynen öyle ayarlar..
  • biraz mantıksızca bir cevap ama youtube daki video programının sesi kapalı olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Optik Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cassatura

biraz mantıksızca bir cevap ama youtube daki video programının sesi kapalı olmasın

bencede ...tum ayarlar iyi hersey normal...

bu arada peki trtube` veya benzeri sitelerden ses geliyormu??
  • hayır.. işte ses ayarını da defalarca kapatıp açtım.. hatta böyle macromedia flash player ayarlarını bile kontrol ettim defalarca ama değişmiyor :S
  • Herhalde kimse çıkmayacak bu konuyla ilgili ufak da olsa bilgisi olan??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.