Şimdi Ara

ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önecelikle merhaba benim sorunum bilgisayarimdan normal winap yada baska bir prgramda ses alabiliyorum fakat sitelerde olan sesleri alamiyom örn: youtube da bi video izlerken ses yok...format atmak istemiyorum işin kolayina kaçmis olurum sorunlari bilrek çözme taraftaraiyim belki basit bir olaydir nie format atmakla uğraşiyim ki :)

bunu nasil halledebilirm yardimci olursaniz sevinirim....
    saygilarimla şimdiden saolun...

• explorer/özellikler /gelişmiş/web sayfalarındaki sesi çal /web sayfalarındaki videoyu oynat seçeneklerini işaretle
  • hepsi işaretli kaldirip tekrar işaretledim fakat sorun çözülmedi hala ayni hala ses gelmiyo...
  • baska bir önerisi olan yokmu arkdaşlar format mi atiyim bbiraz adha beklicem burda belki bi haber gelir die :(
  • ses kartı driverini önce kaldır sonra tekrar kur eğer hata devam ederse format at
  • ses kartın 6 kanal ise.eğer bi ara kanal yeşil çıkışdan maviye veya diğer tarafa taktıysan bazı sesler çıkmaz.mesela msn sesleri de çıkmaz.belki hoparlör jakını ana ses girişinden çıkarmışsındır.bence bunu bi kontrol et...
  • evet cıkıslardanmis sorun halettim çok teşekkurler msj atip yardimci olmaya çalişan tum arklara..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Optik Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de bir ses sorunum var.

Masaüstü bilgisayarım (HP Pavilion) açılıp kapanırken windows'un klasik seslerini çıkarıyor. ancak son 24 saattir, media player'ların seslerini ve girdiğim internet sitelerindeki (mesela youtube) sesleri duyamıyorum.

2.1 hoparlörüm var ve ses jakını buradaki tavsiyeleri okuyunca denedim, doğru yerdeymiş zaten; onda problem yok gözüküyor... Realtek HD audio manager diye birşey yüklü... Onun test bölümünde hoparlörler gayet güzel ses veriyor.

Ancak denetim masasından, "ses efekti ve ses aygıtı özellikleri" bölümüne girince "ses aygıtı yok" şeklinde gözüküyor...

Ne yapmam gerek sizce, bir önerisi olan var mı acaba?
  • bence senin sorunun driver la ilgili
  • büyük ihtimalle sende 5+1 var oda ayrı ayrı yerlere bağlamışssan ses kartında onu soundmaz programıyla ayarlamalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.