Şimdi Ara

ses sisteminde elektrik tesisatından kaynaklanan cızırtıya çözüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evin elektrik tesisatından dolayı ses sistemim ara sıra cızırtı yapıyor.bunun için bir çözüm öneriniz var mı? evde bazı ev aletlerinin çalışması esnasında cızırtı yapıyo (kısa süreli). önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Ses sistemin nedir?

Hangi aletlerde yapıyor bu cızırtıyı?
  • genelde benim bildiğim evin ışıklarını açınca yada florosan lambada yapar bunu ama başka aletlerle yaparmı bilmiyorum manyetik alan oluşturan yerlerde bu cızırtı olur benim bildiğim
  • microlab A 6664 kullanıyorum.
  • buzdolabı çalıştığında yapıyo.
  • bu bende de oluyor
    nasıl çözülür ben de merak ediyorum
  • Bende x530 var onda cızırtı olmuyor ama elektrik düğmesine basılınca çıt pıt sesleri oluyor forumda bir arkadaş sesi yarıya kadar getirin ses denetiminden sesi kısın demişti denedim sorun yok şimdilik.
  • Sürekli bir cızırtı varsa ya cihazların birbirine aykın olmasından ya da voltajın bazen düşük olmasından kaynaklanıyordur ve sistem 230 voltta çalışıyorsa mesala evdeki voltaj 200 civarında ise cızırtı gelebilir.
  • Benim de bu tür bi sorunum vardı vewww.dijitaltrend.com dan apc marka voltaj regulatörü aldım 5.1 setim 230 voltla çalışıyor regulatörü 230 volta ayarlıyorum ve düşük voltajı 230 a yükseltiyor sistemden de böylece cızırtı gelmiyor,tavsiye ederim.Bazı sistemlerde voltaj dengelemesi cihazın içindeki mekanizmayla kendiliğinden yapılıyor mesla tv lerde olduğu gibi,bir de z-5500 kullanmıştım o da voltaj dengelemesini kendisi yapıyordu ama yine de cihazı korumak adına regulatör ile kullandım onu çünkü sürekli elektriğin kesildiği ve voltajının bir çok bir az geldiği bir yerde oturuyorum.

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=71&products_id=359

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Şubat 2006 21:08:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.