Şimdi Ara

Ses Sistemi Test Etme Şarkıları :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar burda Ses Sistemlerimizi test edebileceğimiz sound'u kaliteli şarkıları yazalım..Ama birşey istiyorum yüksek sesli şarkılar demiyorum..Slow şarkı bile olabilir yeterki müziklerde basslar ve tizler iyi olsun.Yani alın test edin diyerek Korn, Slipknot tarzı Metal şarkılar koymassanız sevinirim.He eğer sesleri kaliteli olan şarkıları varsa koyun tabi.

Mesela benden birkaç örnek :

Darin Zanyar - Step Up

Chris Brown - Run It (bass için )

Fort Minor - Cigarettes (bu da bass için)

Sonique - It Feels So Good (ses sisteminizi her açıdan test edebileceğiniz en iyi şarkı)

Britney Spears - I've Just Begun (hayatta dinlemem ama sesler süper,zaten spitney'i değil sesi dinliyorum )

Önemli Not: Bu şarkıları 192 Kbps bitrate den aşağıda dinlerseniz hiçbir anlamı olmaz.Ben 320 kbps öneririm.

edit : şarkı adı hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoarbix -- 2 Haziran 2007; 20:30:27 >

• dissection - thorns of crimson death
    metal falan koyma demişsin ama eğer ses sisteminde cızırtı olmadan dinleyebiliyosan bu şarkıyı sorun yok demektir merak etme...
  • bi de merak ettiim öyle winamp'la falan olcak iş değil bu
    gireceksin wmp'ye açacaksın wow effects'i öyle
    yoksa herkesin ses sistemi güzel ses verir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoarbix

Önemli Not: Bu şarkıları 192 Kbps bitrate den aşağıda dinlerseniz hiçbir anlamı olmaz.Ben 320 kbps öneririm.

kbps leri nasıl arttırcaz?
  • p2p programında indirirken yanında yazar ya da aynı şarkıdan boyutu fazla olanı indirmeye bak
  • bu liveset'i öneriyim bende yaklaşık 2 saat

http://www.puresound.ru/above_beyond_trance_around_the_world_179_b1438.html

Not:Sitenin girişinde rap.id linkleri var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.