Şimdi Ara

<Ses sistemi RCA konnektör ve Kablo seçimi Yardımm>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ses sistemini odamdan salona taşıdım ve uyduların kablolarını değiştirmeyi daha uzun mesafeli daha kaliteli kablolar almayı düşünüyorum sistem Creative G500 Gigaworks...

Subwooferdaki uydu girişlerine kaliteli bir rca konnektör önerirmisiniz ? benim aklımda aşağıdaki ürün var ve piyasada birçok ürün bulunmakta açıkçası pekte bir fikrim yok bu konuda...;

<Ses sistemi RCA konnektör ve Kablo seçimi Yardımm>

Ve bu rca uçlara Kablo olarak ne önerirsiniz acaba toplamda (2 arka+center+2 ön) 20 mt. yakın kablo alacağım...

İkisine birden Toplam bütçe ; 70 TL

• Normalde RCA jaklar sinyal taşımada kullanılır. Ve sinyalde konnektörün kalitesi çok önemli bir faktördür. Ancak sen sinyal taşımayacağın için aslında konnektor sadece bir fiş görevî görecektîr. Bu sebepten çok fazla para vermene gerek yok derim ancak yinede soruma cevap istiyorum dersen dünyada en iyi konnektor markası Neutrik'dir. Yada Amphenol' de alabilirsin yaklaşık fiyatları aynı seviyede tanesi 8-10 € civarında kabloya gelince zaten bahsettiğin bütçeye kaliteli bir kablo Alman mümkün değil ki zaten kaliteli bir kabloya ihtiyacında yok sonuçta sistemin basit bir multimedya hoparlörü 2 x 1,5 şeffaf hoparlör kablosu diye satılan kablolardan Alman yeterli
  • Açıklayıcı cevabınız için çok Teşekkürler, Amphenol marka rca almaya karar verdim şimdilik yavaş yavaş bütçeyi toparladıkça ses kartı ve kablolarıda alacağım İnşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC lpg anahtarı değişimi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.