meraba arkadaşlar benim 150 ytl bütcem var 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum hangi markanın hangi modelini önerirsiniz benim aklımdan geçen:MIKADO V11B 2.0 UZAKTAN KUMANDALI KAREOKE HOPARLÖR 124 usd yada:MIKADO V28B KARAOKE MULTIMEDIA EV SİNEMA HOPARLÖRÜ 114 usd bide bu modellerde hi-fi var mı yardımlarınızı bekliyorum
hangi tarz için alıyosun ona göre öneri yapabilirim.
müzik ve sinema için düşünüyorum
microlab x23 alabilirsin veya logitech x540
Logitech X-540 iyi olur bence senin için. Dün dinledim çok güzel bir sistem. Alıcaktım fakat odam küçük olduğu için bana fazla geleceğinden X230 aldım.
mikadoları unut derim sil onları arkadaşların da dediği gibi logitech x540 veya microlab x23 düşünebilirsin bu modellerde hi fi var mı derken ne demek istediğini anlayamadım?
MICROLAB FC-861 Microlab 2.0 Solo7 ve goldmasterı önerirmisiniz bide creative ve logitech de dijital çıkış mı var yoksa anolog çıkış mı yardımlarınız için teşekkür ederim
o fiyata analog çıkıştır genelde microlablar analog ve iyi setler.Solo sterodur diğeri surround sinema için surround ses önemlidir.Microlablar fiyatlarına göre çok başarılı o modeller.
peki bas ve tizz'i kaliteli veriyorlarmı bu konuda microlap mı önde yoksa mikadolar mı?
cevabın için teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: filinta42
peki bas ve tizz'i kaliteli veriyorlarmı bu konuda microlap mı önde yoksa mikadolar mı?
cevabın için teşekkür ederim
Hangi marka sistem olursa olsun almadan önce mutlaka dinle test et
mikadoların setlerini dinledim 3 4 model başarılı bulmadım.Microlablar başarılı tavsiye ederim bass uydu performansı dengeli.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun dün vatana gittim mikado 11b'yi dinledim ve tatmin edici buldum bu gün aldım yakın zamanda incelemesini yapıp forumda yayınlamak istiyorum
hayırlı olsun.
bence Logitech alsaydın daha iyiydi ama. hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme