Şimdi Ara

Ses sistemi olanlar 1dk girip bakabilirmi lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mono amfi alcam ozaman tek bobinlilere yoneliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kabinli sub 1 takim component,teyp stereo ve mono amfi soyleyebilecek varmi iyi bir ses ve iyi bir bass almak istiyorum (bass ı seviyorum)

• Guncel

• Tek bobinli veya çift bobinli olması farketmez mono amfi lazım bass in verimli çalması için tek bobinler genelde 4ohm dur çift bonbinler 4+4 veya 2+2 dir 2ohm olması amfi acisindan avantajlı orta yollu amfilerde kullanıma uygun olduğu icin 4ohm da 300 ve üzeri veren amfiler pahalı olduğu için çift bobin bass tercihine yöneltiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Tek bobinli veya çift bobinli olması farketmez mono amfi lazım bass in verimli çalması için tek bobinler genelde 4ohm dur çift bonbinler 4+4 veya 2+2 dir 2ohm olması amfi acisindan avantajlı orta yollu amfilerde kullanıma uygun olduğu icin 4ohm da 300 ve üzeri veren amfiler pahalı olduğu için çift bobin bass tercihine yöneltiyor

Hocam varmi onerebileceginiz sistem

• Sound magus bassi bagladim. Vuruslari saglam ama tonlamayi begenmedim. Sub seslerde cok zayif kaliyor alpine swt nin tadini alinca com yavan kaldi. 2sini beraber bagladim aku kaldirmadi ☺. Oyuzden sound magusu mecbur iade edecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: realwest

Sound magus bassi bagladim. Vuruslari saglam ama tonlamayi begenmedim. Sub seslerde cok zayif kaliyor alpine swt nin tadini alinca com yavan kaldi. 2sini beraber bagladim aku kaldirmadi ☺. Oyuzden sound magusu mecbur iade edecegim.

Bende pioneer in 1400 watt 400 rms sinde takildim onumu alsam diye dusunuyorum

• Benim tek istedigim component stereo ve mono amfi teyp kabinli sub tavsiyesi hepsinden guzel verim alayim 1.500 tl ayirdim bunun icin isciligiyle kablolariyla beraber

• 38cm lik jbl metal gobekli subwoofer baktinmi cok iyi diye duydum.
    Ama senin sistemde akuyu zorlar kapasitor ister gibi geliyor bana.
  • Kardesim ben bu pioneerden sogudum biraz. Benim ovallerin tizleri yandi. Nasil is anlamadim. Jameson amfi pioneeri nasil yaktiysa. Pioneer sanki roadstarin aynisi ama 2 kati para. Canimi sikti yani orjinal olsun diye hepsi burdadan aldim bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwest

38cm lik jbl metal gobekli subwoofer baktinmi cok iyi diye duydum.
    Ama senin sistemde akuyu zorlar kapasitor ister gibi geliyor bana.

valla ne iyi ne kotu bilmiyorumda bana urun tavsiyeleri yapin yaziyom da cevap veren olmuyor

• tek istedigim bass ve stereo amfisi comp kabinli sub teyp kapasitor ne anlamam ama gerekliyse onuda alirim

• Zayif amfiye guclu hoparlor takilirsa amfi zorlanir sate Jameson turu amfiler de kalite yok is bende Pioneer kullaniyorum amfi oval vs gayette memnunum

• Pioneer amfinin jamesondan pek farki yokki. Alt seriler hepside ayni.
    2 amfi takinca kapasitor istiyor kardesim. Yoksa aku yetmiyo bende oyle sesi 45 gecince sert bas vurdugunda kesiyor sesi. Sonra 10 dk muzik yok. Cok sinir bir durum. O yuzden aldim 1 farad taktircam yakin zamanda. Valla ben sistemimden cikan sesten cok memnunum. Ses 45 te dikiz aynasi 3cm flu iz birakiyor. Daha ne olsun fazlasi arabayada zarar verir. Keyfide abartmamak lazim. Sound magus sm 12p sub wooferi kullaniyorum suan.
    Musteri varsa alpine basi satabilirim. Ton vuran bass daha sonra paralel baglayacagim.
    Suan pioneer oval hoparlorler serviste yani sadece 1takim mid ve sub bagli ses 10 numara ovalleride takayim tadindan yenmiycek ☺ kisa videoda benden olsun.
    http://youtu.be/66HBTTZ0h70

• Bana bi tavsiyede bulunun gozunuzu sevim cok cesit var karar veremiyom bilmedigimden

• Jameson amfiyi pioneer ile kıyaslamak olmaz pioneer alt seride olsa kalite olarak çok önde fiyat olarak da öyle yanlış bilgilendirme yapmayalım

• kardesim ayıp falan deme hic bu konus kac gundur guncel tutuluyor sana tavsıyem 4 kanallı 1500+ watt bı stereo amfı alman 2 oval hoparlor yada mid takımı + 1 takım kompenant + 1600 yada 1800 watt sub alıcaksın + 1000.1 mono amfı alıcaksın

4 kanallı amfı soundface sf 604 alabılırsın 250 tl
    mıd takımı olarak dıgıtal desıgn 6.5 20 cm 450 500 tl
    kompenant olarak hertz kapı cm ıne gore 300 400 tl arası
    bass powerbass alabılırsın cok cesıtlı modellerı varhttp://shop.baykalelektronik.com.tr/Arac-Ses-Sistemleri/Kutulu-Bass'lar buradan bakabılırsın
    mono amfı olarakta 300 350 tl ye soundface 1000.1 gırersen senı tatmın edebılır
    ayrıca 6 ga kablo setı (100a sigortasıyla beraber) max 120 tl
    kapasitor ıstersen 2 faradlık yeterlı olucaktır 100 tl
    işçiliği ne tutar bılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OuzTR -- 30 Mart 2015; 11:56:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OuzTR

kardesim ayıp falan deme hic bu konus kac gundur guncel tutuluyor sana tavsıyem 4 kanallı 1500+ watt bı stereo amfı alman 2 oval hoparlor yada mid takımı + 1 takım kompenant + 1600 yada 1800 watt sub alıcaksın + 1000.1 mono amfı alıcaksın

4 kanallı amfı soundface sf 604 alabılırsın 250 tl
    mıd takımı olarak dıgıtal desıgn 6.5 20 cm 450 500 tl
    kompenant olarak hertz kapı cm ıne gore 300 400 tl arası
    bass powerbass alabılırsın cok cesıtlı modellerı varhttp://shop.baykalelektronik.com.tr/Arac-Ses-Sistemleri/Kutulu-Bass'lar buradan bakabılırsın
    mono amfı olarakta 300 350 tl ye soundface 1000.1 gırersen senı tatmın edebılır
    ayrıca 6 ga kablo setı (100a sigortasıyla beraber) max 120 tl
    kapasitor ıstersen 2 faradlık yeterlı olucaktır 100 tl
    işçiliği ne tutar bılmıyorum.

Ayip deme olurmu kac gundur guncel diyosun cvp veren yardim eden olsa iyi olmazmi secenekler cok olsa marar vericem ayrica biraz karisik yazmisin tam anlayamadim ama yinede sağol ugrasıp yazmisin

• neyi karısık marka model yazdım usenmedım tek tek yanlarına fıyatlarını yazdım senın tatmın eden set cıkardım sana :) ayrıca sen bunu muhtemelen ses sıstemcı bı yere gdıp baglatıcaksın adam sana su yok bu var onun yerıne vs dıcek yıne bızım dedıgımız takılmıcak yanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuzTR

neyi karısık marka model yazdım usenmedım tek tek yanlarına fıyatlarını yazdım senın tatmın eden set cıkardım sana :) ayrıca sen bunu muhtemelen ses sıstemcı bı yere gdıp baglatıcaksın adam sana su yok bu var onun yerıne vs dıcek yıne bızım dedıgımız takılmıcak yanı :)

Bi dolasayim dinleyim hangisi iyi hangisi kotu bi bakayim izmir otokent cankaya falan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.