Şimdi Ara

Ses sistemi olanlar 1dk girip bakabilirmi lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar 2005 ford connect ime uygun 1500 tl lik tesisat söylermisiniz iscilikle beraber
    kabinli subwoofer component teyp ve amfi yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

Bass ve yuksek sesi seviyorum ona gore guzel tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler☺😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi env35 -- 25 Mart 2015; 1:01:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana bı kıyak gecıcem gecen yıl subları mıdlerı satmıstım bı arkadasa arkadasta hepsını bır araya getırdı ve guzel bı sıstem oldu caddy e monte edildi tam senın ıstedıgın sekilde cam parcalıcak gıbı :)

2 tane pb 1000 watt - soundface 1000.1 e baglı 2 sı
    1 tane pb 2XL 151 D (en alttakı buyuk) - ayrı bır soundface 1000.1 e baglı
    2 tane Vibe Black death qb 69 ve onların uzerındede pıonner oval hoparlorler var bunlarda soundface sf 604 1800 watt a baglı
    1 tane cadance 2.5 farad kapasitör mevcut

ses bass hepsı bır yerde arkadasımda satıyor komple kablo setıne kadar 3000 tl istersen gorusturebılırım boyle olmadıktan sonra connectı kucuk dusurursun :D
     Ses sistemi olanlar 1dk girip bakabilirmi lütfen... Ses sistemi olanlar 1dk girip bakabilirmi lütfen...

• Kapılarda kaç cm hoparlör için yer var? Birde komponent 1 takim mı 2 takım mı olacak?

Hangi tarz müzikler dinliyorsunuz?
    3 RCA lı bir teyp, 5 kanal amfi 1 takım komple+1 takım oval veya 2 takım komponentle dengeli bir sistem kurulabilir bence. 1500tl ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Kapılarda kaç cm hoparlör için yer var? Birde komponent 1 takim mı 2 takım mı olacak?

Hangi tarz müzikler dinliyorsunuz?
    3 RCA lı bir teyp, 5 kanal amfi 1 takım komple+1 takım oval veya 2 takım komponentle dengeli bir sistem kurulabilir bence. 1500tl ye.

ön kapılar 13 cm buba uygun yuksek ses ve net ses veren komponent lazim sol ve sag kapiya bunlari stereo amfi besliyomus galiba bide subwoofer alicam kabinli bass ı sevdigimden bunuda mono amfi ile beslemek lazimmis galiba bide son olarak teyp alicam 2 amfi alicagim icin 2 amfi cikisli teyp olmasiblazim galiba montajla beraber 1500 tl yi gecmiyecek bi tesisat soylermisiniz istediklerime gore

• Yokmu bana 2005 connect e uygun 1 mid takimı kabinli subwoofer teyp amfi solicek olan 13 cm on hoporler iscilikle beraber 1500 tl butcem var yardim lutfen

• 2 tane w311d4 (350tl)
    2li 30cm kabin (80 100tl)
    1000.1 bir amfi (Macoustic 1000.1 vb) 250-350tl
    Pioneer 3rca 4v teyp 350 550tl arası bluetooth SD vs ye göre. Arkaya hoparlör olmayacak sadece ön ve bass olacaksa 3750ui olabilir. Ama 3 RCA ileriye dönük daha iyi tercih olur.
    1 takım audison esk130 ya da apk130(araca bakın çoğu modele 1 üst boyutu takmak mümkün kasnakla, 16cm deneyin)
    Stereo amfi kısmı size kalmış 4ohm 80 100rms 2 kanal ya da 4 kanal olabilir ileriye yönelik. 2 kanalda JBL 75.2 olabilir mesela

• quote:

2 tane w311d4 (350tl)
    2li 30cm kabin (80 100tl)
    1000.1 bir amfi (Macoustic 1000.1 vb) 250-350tl
    Pioneer 3rca 4v teyp 350 550tl arası bluetooth SD vs ye göre. Arkaya hoparlör olmayacak sadece ön ve bass olacaksa 3750ui olabilir. Ama 3 RCA ileriye dönük daha iyi tercih olur.
    1 takım audison esk130 ya da apk130(araca bakın çoğu modele 1 üst boyutu takmak mümkün kasnakla, 16cm deneyin)
    Stereo amfi kısmı size kalmış 4ohm 80 100rms 2 kanal ya da 4 kanal olabilir ileriye yönelik. 2 kanalda JBL 75.2 olabilir mesela

Ilerde belki ovalde takabilirim ben direk kabinli alicam subwoofer i yaptirmakla ugrasmak istemiyorum 1 adet yeter bana subwoofer mono bide stereo almak istiyorum mono ile sadece subwoofer i beslemek stereo yuda simdilik componentlerde beslemek ilerde ovalde alicagim icin lazim olcak ona gore bisiler soylerseniz memnun kalirim tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerim haricinde tek woofer olarak w311d4 modeli,piyasadaki hazır 30cm pioneer kabinlerden ve mono olarak cadence csa650.1,xetec 600.1, JBL gto600.1 gibi bir amfi alın.

Teyp olarak Deh x8750bt 7550sd,7650sd olabilir. jbl 75.4,100.4 olsun stereo olarakta. Ovalleri de pioneer 6995s alabilirsiniz.

• quote:

Dediklerim haricinde tek woofer olarak w311d4 modeli,piyasadaki hazır 30cm pioneer kabinlerden ve mono olarak cadence csa650.1,xetec 600.1, JBL gto600.1 gibi bir amfi alın.

Teyp olarak Deh x8750bt 7550sd,7650sd olabilir. jbl 75.4,100.4 olsun stereo olarakta. Ovalleri de pioneer 6995s alabilirsiniz.

Tesekkurler arastiracagim

• quote:

Dediklerim haricinde tek woofer olarak w311d4 modeli,piyasadaki hazır 30cm pioneer kabinlerden ve mono olarak cadence csa650.1,xetec 600.1, JBL gto600.1 gibi bir amfi alın.

Component ne onerirsiniz

• Xetec 90.4 ve xetec 600.1 anfi
    Pioneer 6923is 90w rms oval
    Jbl gto 508 comp.
    Bass olarak dinledigin muzik tarzina gore alman lazim. Ben trap dinliyorum bass agirlikli.
    O yuzden alpine tup bass aldim. Bass tonlarinda on koltukta nefes almayi zorlastiriyor,
    Bagaj acikken kafayi iceriye sokamazsin. Ama tabi turkce sarkilarda okadar iyi performan olmuyor. Muzik tarzina gore woofer sec bence.
  • Bass ı istedigimiz zaman kapatip turkce muzik dinleyemezmiyiz

• Ovall hoparlorler okadar iyi vuruyorki. Aslinda hic bass baglanasan bile harika ses aliyorsun. İste bass in farki arabayi sallamak. Ugultu ve titresim yapmak.
  • Benim baba sevmez bass lari ben tek oldugumda acmak istiyorum acip kapama gibi bi imkanim varmi ilk olucak cunku

• Mono anfinin yaninda bass seviyesini ayarlamak icin kontrol pot u var onu kullanip ayarliyorsun. Kablosu uzun oluyor teybe yakin biryere mantaj yaptirirsin
  • Saolun

• Bana 350 400 tl arasinda teyp 2 veya 3 rca cikisli ve tek bobinmi cift bobinmi hangisi iyi bilmem kabinli subwoofer soliyecek olan varmi butce en fazla 300 ama bass ı severim iyi vursun varmi onerisi olan

• Hepsi burda comda sound magusun 300w lik kabinli wooferi var 159 tl sali elimde olcak performans yorumlari iyi memnun kalirsam yazarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwest

Ovall hoparlorler okadar iyi vuruyorki. Aslinda hic bass baglanasan bile harika ses aliyorsun. İste bass in farki arabayi sallamak. Ugultu ve titresim yapmak.

pioneer 400 rms 1400 watt ları var champiyon series çift bobinliside var tek bobinliside ama genellikle tek bobin satılıyor onumu alsam diyorum
  • Pioneer ☺ o zaten iyi bir urun. Bi sekilde memnun eder. Ben fiyat performans duskunuyum biraz. Kardesim bildigim kadariyla cift bobinli olanlar daha dusuk wattli amfilerde 2 ohm gibi olup daha performansli caliyorlarmis. Mono amfi alcaksan tek bobin olur ama almiycaksan cift bobinli daha mantikli gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.