Şimdi Ara

Ses sistemi mi sinema sistemi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar odama bir sistem alacağım hazır şekilde. Ama ses mi sinema mı karar veremiyorum. Ama film neredeyse hiç izlemeyeceğim. Full müzik için. Önemli olan sesin ve bassın netliği ve kalitesi. Bütçem maksimum 1500 TL. Aklımda sadece z906 var. Ama yakın bi akrabamın aldığı SAMSUNG HW-J430/TK SOUNDBAR EV SİNEMA SİSTEMİ kafamı karıştırdı. Sizden bilgi almak istedim.



  • CentilmenAdam C kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü ben 2 gün önce aldım. Evde kuruluşu yaptım. Yani Nasıl söliyim beni çok tatmin etmedi. Woofer zaten inletmiyor. Görüntüsü kötü. Surround çok iyi değil sizi çevrelemiyor. Ses kalitesi berraklık ve netliği orta seviye. Wooferdan zaten hava çıkışı çok düşük. Yani 400 liraya aldığım için çok koymadı ama dükkandaki ses kalitesini bulamadım. Sinema açısından daha iyi diyorlar. Beklentiniz düşükse kampanya ile alınabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 tlyi cope atip ikisinide almayin. Pionerin vsx nodelleri var. 1499 a bir aralar yaninda hoparlor setleriyle birlikte satiliyordu. Avr yi ayri hoparloru ayri almaniza gerek yok kanal basi 80-100 w rms veren bir avr alirsaniz ileride hoparlorleri upgrade yapma imkaninizda var. Sakin ola sakin gidip memur isi home t. Lere 1500 lira vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.