merhaba arkadaşlar. ben şu sıralar sağlam bi ses sistemi almaya karar verdim ama karar vermemle kararsızlıkta kalmam bir oldu. araştırdıkça batıyorum. daha önce burada da bahsi geçen jazz 9940b+ 9940b decoder ile creative gigaworks s750+ ddts 100 decoder karşılaştırmasını da okudum. güzel bir test çalışması ama ben hala karar verebilmiş değilim. creative'e o kadar para baymaya değer mi? paradan kaçıp jazz alsam pişman olur muyum? yardımınızı istiyorum. şimdiden teşekkürler!
ben magaworks 5+1 kullanıyorum son derece memnunum gigaworks ne olur orasını sen duşun artık
valla ben creative 4400 4+1 kullanıyorum çok memnunum okdarda pahalı değil zaten...
1- ses sistemlerinden çıkan ses kartları orjinal creativ live ın verdiği sesi vermiyor sadece 4 lü yapmaya yarıyor onedenle ses kartı ayrıyeten alacaksan ona göre düşün
2- creatıv phılıps bir nemzede jazz haricindekiler sesi standart veriyor kaliteli ses vermiyor
jazında tek dezavantajı sesi sonuna kadar açtığında çınlama yapmakta o nedenle creatıv yada phılıpsten şaşma
Kesinlikle Philips arkadaşım. Bendeki MMS 260 5+1 Philips'lerden çok memnunum. Harika bir ürün.Philips'i seviyorum.
Paradan ve Kaliteden Ödün Vermem Diyorsan Philips Öneririm Ama Çokta Önemli değil diyorsan Creative 2 nci tercihim olur bende evde creative 6600 kullanıyorum ileride creative decoderli 7+1 e gececem jazz ı tavsiye etmem neden diyecek olursan 1 ithalatcısından dolayı 2. ses alt seviyelerde tatminkar ama volume düğmesi yukarılara çevrilince ses kalitesinde bozulmalar oluyor 3. hem ses tatminkar değil hemde o kadar hantal bir yapısı var
ama yinede karar senin
giga yerine mega yı tavsiye ederim. yok ben 569$ ı gözden çıkardım dersen gel sana 2 mega verelim aynı anda bağla bu şekilde sattığım ilk kişi olmayacaksın. megaworks 269$
Paran warsa creativeden şaşma...Ama o kadarda para nasıl werılır gıgaworkese bilmem...Megaworks bence oldukca tatmınkar...
Ben inspire 6.1 kullanıom fazlasıyla yetıor bana.Sonucta apartmanda en fazla ne kadar acabılecem sesını?Bence en idealı senın için megaworks falan almak olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme