Şimdi Ara

Ses Sistemi Hakkında.....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende toyota corolla var ve bu arabaya en güzelinden bi ses sistemi koymak istiyorum şöle arabayı zıplatacak bişey olsun
    "fiyat farketmez"
    Bende Bi sistem var ama güzel bişey değil neler yapmam gerek hangi sistemleri almam gerek bi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden yardım edecek arkadaşlara tşklr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 27 Eylül 2006; 10:39:57 >

• FİYAT FARKETMİYOSA SANA ŞUNU KUR DERİM AMA GERÇEKTEN FARKETMİYOSA :D
    jbl A6000 GTI amphi
    pioneer deh 5800MP teyp
    JBL W-15 GTI 2 tene
    JBL c-608 GTI 16 cm
    BÖLE BİŞİ SENİN İŞİNİ GÖRÜR KARDEŞ....
  • saol kardeş peki fiyatı nekadardır
  • yukarıdakilerin fiyatı ucuz sayılır 15000 ytl gibi birşey tutar hepsi,fiyat farketmez demek çok iddialı bir laftır ben sana bir liste çıkarırım şimdi rakamı görünce aklın hayalin durur,max.limit ve beklentilerini yazarsan daha rahat yardımcı olunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

yukarıdakilerin fiyatı ucuz sayılır 15000 ytl gibi birşey tutar hepsi,fiyat farketmez demek çok iddialı bir laftır ben sana bir liste çıkarırım şimdi rakamı görünce aklın hayalin durur,max.limit ve beklentilerini yazarsan daha rahat yardımcı olunabilir.

Arabayı sat bu sistemi kur bence
  • SPL_34 kardeş yukarda sölemiş olduğun tesisat 15 milyar mı? Fiyat farketmez dedim ama bukadar da para veremem en fazla verebileceğim 6-7 mlyr abi onun yerine arabayı satsam daha ii ya

Bide bende Var bi set ama ii bişey değil
    tesisat bu:
    1-pıoner subwofer(800w)
    2-sony teyp
    3-2 adet pıoner hoparlör(700w)
    4-2 adaet twiter
    5-2 adet pıoner anfi (1000w)

ama güzel bi ses alamıyorum bağlntılarınıda böle yaptım

1000w-anfi=700w hoparlör
    1000w-anfi=800w subwofer

bana böle yaparsam güzel bi sese sahip olacagımı sölediler böle yaptm ama hiç ii ses almıyorum

NoT:Çok phalı olmasın abi yaaa sadece şuan verebileceğim 6-7 mlyr arası bukadar bütçem var ve arabama şöle güzel bi set takmak istiorum ayrı eten bide ses sistemi dışında arabada (DvD) izlemem için hangi (DvD) önerirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlvrskn -- 28 Eylül 2006; 9:25:45 >

• bana yardımcı olacak kimse yok mu lütfen bu hafta içinde yapmam lazım bu tesisatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    8 ay önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide tesisatı yaptırabileceğim yerleri söylermisiniz ben şaun Adanadayım Bildiiniz yerleri yazarsanız çok sevinirim
  • arkadaşlar lütfen yardım edin kimse yardım etmicek mi ?
  • arkadaşlar lütfen yardım edin kimse yardım etmicek mi ?
  • kimse yardım etmicek mi yaa
  • 6000-7000 ytl de güzel bir rakam,doğru kullanılırsa iyi bir şey yapılabilir,öncelikle dvd izliyecem dediğin için in-dash bir ana ünite alacaksın marka olarak fiyatına göre en kaliteli jvc dir 1000-1200 ytl gibi fiyatlara bulabilirsin sonra sana 2 tane amfi lazım biri mid.ler için diğeri baslar için,mid.amfisi olarak ground zero 4150,bas amfisi olarak ta helix in dark blue serisi 2 kanallı mono amfisi var süper bir amfidir sana fazlasıyla yeter sıra geldi bunlara hoparlörler ve sub. seçmeye,component olarak önlere MB Quart Q serisi mid.lerden alacaksın arkalara da daha alt seri ucuz bir comp. koyabilirsin,subwoofer olarak cadence BM15 alacaksın bir de 3.0 farad capasitor.
    bundan sonra arabayı zıplatabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blues Guitarist -- 28 Eylül 2006; 14:26:20 >
  • saol dostum bide bunu nerelerde yaptırılabilir onuda sölersen sevinirim (adanadayım)
  • SPL_34 kardeş bide bizim öbür arabaya bi set yapmak istiyorum oda toyota corolla ama busefer bütçem sınırlı en fazla verebileceğim 1000ytl çünki bi çok masraf yapacam öbür arabaya öbür araba benim için daha önemli ama bu arabayada küçük bişi ama güzel bişi olsun istiyorum öbürünün önemli olmasının sebebi benim olması öbürüde abimin onun için pek önemi yok ikisine göre setleri yazarsan sevinirim 2sindede tv olacak

• nasıl bağlatabilirim bağlanım özelliklerinide yazarsan sevinirim ben pek anlamam aslında ama biraz bilgim var setler konusunda şimdiden tskler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.