5,1 mikado marka ses sistemim var 1 hafta kadar önce vik vik vik şeklinde ötmeye başladı açar atmaz başlıyor vik vik vik diye çok sinir edici bir ses ne yaptıysam olmadı az çok anlşarım elektironik ten
-soğuk lehimleri giderdim jak ları tek tek kontrol ettim devre üzerinde hiç bir elemanda yanık patlak izi yok ne kondansatörler nede dirençler vs -bufer ı nı degiştim olmadı -pc bağlantı kablolarını degiştim bir degişiklik yok
ne yapmam gerekiyor sistem çalışıyor sorunsuz ancak bu ses insanı deli ediyor kulanılmaz hale getiriyor cihazı .s ,sebebi ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler..
Ses ayarı denetiminde dalga hariç hepsini sessiz hale getirmeyi deneyiniz.
malesef hiç bir şey fark etmiyor .s volume ile yada bas ayarı ile alakalı degil her şey sonuna kadar kapalı iken bile ses geliyor..s
hava kaçırıyor bence woferdan
nasıl yani bir yerden hava kaçırdıgı yok cnm ses hoparlörlerden geliyor içerisindeki elektironik devrede sorun var galiba..s
fikri olan yok galiba ?
ses sistemini bilgisayardan ayır bakalım ne olacak, ses sistemini mp3 çalar benzeri bir cihaza bağlayarak da dene.
hiç bir şey fark etmiyor malesef denedim , ilk açtıgında sorun olmuyor şimdi sonradan ötüyor yine anlamadım sorunu ne bu cihazın..:)
Beslemede problem var gibi.beslemeye filtre eklyebilirmisin.yada beslemedeki doğrultma kondansötürüne takviye.
quote:
Orijinalden alıntı: ihsancan
Beslemede problem var gibi.beslemeye filtre eklyebilirmisin.yada beslemedeki doğrultma kondansötürüne takviye.
dostum sök tak işini filan yaparım ama besleme ,fitre vb terimleri anlamıyorum tam olarak filtre dediğin nedir mesela elimden gelen bir şeyse yaparım tabi.. bide kondanstöre takviye derken daha ufak degerli bir kondansatör dahamı eklenecek ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme