Şimdi Ara

[SES KAYITLI] Profilo CM1001CTR Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6CE7B85 -- 18 Nisan 2013; 0:59:58 >

• Senin makine eski tip fırçalı motor olduğundan bu sesin normal olduğunu düşünüyorum.Zira benim eski tip makinemde aynı sesi çıkartıyor sorunu yok bence...
  • o ses normal mekanik bir arıza yok fırçalı motorları kayıt ettiğinde zaten o tiz ses artar normal dinlediğinizdede duyarsınız
  • Kalın ses pompadan, tiz ses motordan geliyor. Cihazınız büyük ihtimalle normal çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.cx

Merhaba,

Profilo'nun CM1001CTR modelini alalı bir yıl oldu ancak sesi aldığımızdan beri böyle. Birkaç defa servis çağırdık ancak bu modelde bu kadar sesin normal olduğunu söylüyor. 20 yıllık eski makinede de ses bu kadardı.

Ne yapmalıyız, bu ses normal mi?

Ses kaydı:http://snd.sc/MqF7Vh

Özellikle 25. saniyeden sonra telefonu cebimden çıkartıyorum. Aradaki su sesi elimi yıkadığımdan lavabodan geliyor. Hem makinenin sarsıntısından dolayı kalın, hem de motorun çalışmasından dolayı tiz bir gürültü geliyor.

http://soundcloud.com/tolgabatuhan/a17-08-12-23-33/s-jBEwi

Makinenizde kesinlikle bir sorun var bugün babanemlerinkinin ara sıkma sesini kaydettim baya sessiz, makinenin yıkama sesi de neredeyse hiç duyulmuyor.

• Ses farkı kayıtla alakalı, 2 cihaz arasında ses bakımından bir fark göremedim ben.

Banyo ortamı, yükün durumu ve sesi kaydeden cihaz farkı bunlara neden oluyor. O yüzden 75dB Indesit'in sesini duyamıyorduk geçenlerde :D

Benim yüklediğim CM1001CTR'nin de videoda sesi yüksek geliyor ama cihazı ortamda dinlerseniz çok daha sessiz. Aşağıda göreceğiniz gibi 2 farklı kayıt cihazından da sesler farklı duyuluyor.

• Evet doğru ama ben babanemlerinkinin sesini ilk defa duydum, ananemin bosch gibi sanıyordum sesi fakat bana uzaktan yakından benzetemedim hatta sesi miele'nin motor sesine benziyor, ben makinenin sessizliğine bittim resmen, akşam makine mutfakta çalışıyor biz salondaydık hiç salona sıkma sesi gelmiyordu, mutfağa çay koymaya gittim bi de baktım makine sıkma yapıyor şaşırdım gerçekten mükemmel sessizlikte. Bu arada mutfağın kapısı yok ve salonla mutfak yanyana. Makine mutfakta tezgahın altında ama kapak yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL AV1000 SES SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.