merhabalar arkadaşalar bu hafta sonu siberia v2 aldım ancak ses kartını almadım çünkü çok pahalı geldi 120 lira idi. Bende o an almak istemedim vatandan alırım dedim. Yanlız vatandaki ses kartları 5+1 bu kulaklığın tam performansı 7+1. Sizce ses kartı gerçekten önemli mi? ve 100 liradan aşağı olsa orada alacaktımda değildi. Bu steelseries'in yanında verdiği ses kartını nerden ucuza bulabilirim? yada siz ne tavsiye edersiniz ses kartı olarak.
İyikide almamışsın, bende şuan 7H kulaklık var ve yanında verdikleri ses kartları ahım şahım bir etki yapmıyor bence biraz daha para koyup daha kaliteli ses kartları alabilirsin bu tür kaliteli parçalar ileride her zaman lazım olabilir. Evet ses kartının büyük faydası var öncelikle 7.1 gibi sistemleri performansı düşürmeden kullanman için sonrada sesin kalitesi ve akışı için yani her türlü avantajı olur. Oyunda ve filmde daha keyifli anlar yaşatır kalitesine göre. Ama benim ses kartından pek beklentim yok dersen orasını bilemem emin olduğum bir kaç ses kartı var onlarda pahalı ürünler bu yüzden yorumlara bakarak kullanmadığım ürünü tavsiye etmiyorum sana bu konuda daha deneyimli arkadaşlar çıkar illaki tavsiye alırsın. Kolay gelsin.