Şimdi Ara

guitar rig 5 pro için ses kartı seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amfiye ve pedallara okadar para harcamak yerine iyi bi ses kartı alıp benim ibanezi guitar rig 5 pro'dan çalmayı düşünüyorum karar verdiğim karthttp://www.compel.com.tr/P/1-10-4708 bu acaba bu kart yeterlimidir? en korktuğum şey gecikme yapması yapmaz herhalde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellyrollmorton -- 10 Eylül 2014; 21:56:28 >

• Focusrite scarlett 2i2 aynı fiyat olmasına rağmen çok daha iyi. Kendimde 2i4 kullanıyorum... Ses kartı kadar hoperlörlerde önemli. Hoperlör kötü ise 5000 TL lik kartda alsan kötü sonuç verecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Eylül 2014; 22:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Focusrite scarlett 2i2 aynı fiyat olmasına rağmen çok daha iyi. Kendimde 2i4 kullanıyorum... Ses kartı kadar hoperlörlerde önemli. Hoperlör kötü ise 5000 TL lik kartda alsan kötü sonuç verecektir...

hocam monitörüm yok kulaklığım var orjinal beats by dre acaba cızırtı olurmu ses kartına direk takıp kulaklıktan alsam yoksa m-audio bx5d2 de almayı dusunuyorum iyimidir? siz guitar rig kullanıyosanız tatmin ediyomu acaba merak ediyorum yani gerçek amfi gibi oluyomu youtubedan seyrettiğim kadarıyla tatmin edici scarlett 2i2 ne farkı var acaba bu karttan girişleri daha az sanki hocam bu focusritenin gitar girişi nerde resimlerde göremiyorum gitar girişi yok mu? hocam gitar bağlamak için şundan mı almam lazım

guitar rig 5 pro için ses kartı seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellyrollmorton -- 10 Eylül 2014; 22:29:55 >

• Focusrite ile kulaklıkta cızırtı veya gecikme olmaz. Ben kulaklıkla kullanacağım zaman philips oneill stretch kullanıyorum. Gayetde yeterli oluyor fakat kulaklık fazla baş ağrıtıyor. Bide hangi kulaklığı kullanırsanız kullanın sesler doğal olarak amfiye veya monitöre kıyasla hacimli olmuyor... BX5a D2'ler gayet güzel. İkinci ele sıcak bakıyosanız sıfır bx5a-d2 fiyatına, bx5den daha iyi olan yamaha hs50m modelinede bakabilirsiniz. Amfi hissiyatından ne kastettiğine göre değişir. 4x12 mesa kabine takılmış peavey 6505 sizin için gerçek amfi hissiyatı ise tabiki stüdyo monitörü o hissiyatı vermez ama şöyle söyliyim, ben ses kartı ve daw programlarını kullanmaya başlayınca amfi pedal prosesör ne varsa sattım diyim siz anlayın :) Scarlettin girişine XLR/TS combo giriş deniliyor. O tip girişe hem gitar kablosu hemde mikrofon kablosu takılabiliyor. Yani yukardaki fotoda olan 2 tip uçda giriyor o girişe... Böylece 2 gitar, 2 mikrofon yada 1 gitar 1 mikrofon bağlanabiliyor. Guitar rig 5 yerine peavey revalver 4 ü indirmenizi tavsiye ederim. Tonları çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 10 Eylül 2014; 23:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Focusrite ile kulaklıkta cızırtı veya gecikme olmaz. Ben kulaklıkla kullanacağım zaman philips oneill stretch kullanıyorum. Gayetde yeterli oluyor fakat kulaklık fazla baş ağrıtıyor. Bide hangi kulaklığı kullanırsanız kullanın sesler doğal olarak amfiye veya monitöre kıyasla hacimli olmuyor... BX5a D2'ler gayet güzel. İkinci ele sıcak bakıyosanız sıfır bx5a-d2 fiyatına, bx5den daha iyi olan yamaha hs50m modelinede bakabilirsiniz. Amfi hissiyatından ne kastettiğine göre değişir. 4x12 mesa kabine takılmış peavey 6505 sizin için gerçek amfi hissiyatı ise tabiki stüdyo monitörü o hissiyatı vermez ama şöyle söyliyim, ben ses kartı ve daw programlarını kullanmaya başlayınca amfi pedal prosesör ne varsa sattım diyim siz anlayın :) Scarlettin girişine XLR/TS combo giriş deniliyor. O tip girişe hem gitar kablosu hemde mikrofon kablosu takılabiliyor. Yani yukardaki fotoda olan 2 tip uçda giriyor o girişe... Böylece 2 gitar, 2 mikrofon yada 1 gitar 1 mikrofon bağlanabiliyor. Guitar rig 5 yerine peavey revalver 4 ü indirmenizi tavsiye ederim. Tonları çok daha iyi.

yani 1 ucu jak bi ucu xlr olan bir kablo almama gerek yok 2 ucu jak olan bir kabloyu bağlayabiliyorum ses kartına? kulaklık yeterli olur diyorsanız monitör almıyım hocam bx5d2 ler baya pahalı çunku yada once bı kulaklıkla denerım tatmın olmazsam alırım yamahaya bakıyım aynen amfi pedal prosesör olayı aşırı pahalı çok zahmetli peaveyi hiç duymadım şimdi araştırıyorum aslında bide amplitube var ama o baya kötü baktımda yalnız m track ve 2i2 arasında bi turlu karar veremedım khz farkından başka bi fark yok gibi bide 40-50 tl daha pahalı m track daha şık geliyo bana ne bılıyım goruntusu hoş m track alsam gecikme falan mı yapar hocam? ne gibi bi avantajı olur 2i2 alırsam boşuna 40-50 lira fazla vermek ıstemıyorum ınsan kulagıyla duyulamıcak kadar kucuk farklar ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jellyrollmorton -- 11 Eylül 2014; 0:18:59 >

• hayır almanıza gerek yok normal gitar kablosunu amfiye takar gibi ses kartına takıyosunuz... mtrack gecikme yapmaz. ben m-audionun ses kartlarını mtrack fasttrack vs. beğenmiyorum. focusrite bence çok daha kaliteli, kulanışlı ve performanslı çalışıyor. siz hangisini beğendiyseniz onu alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Eylül 2014; 0:36:25 >
  • focusrite gerçekten kaliteli bir kart yakın zamanda bende alacağım hem gitar kayıtları hemde rode rt1 a mikrofon ile yüksek performans sunacağını düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.