Şimdi Ara

SES KARTI VE GPU yakınlığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba H110m pro vd anarkatım var. onboard ses kartı bozuldu ve çalışmıyor. Harici ses kartı almayı düşünüyorum ve usb ses kartları gözüme çok güvenilir gelmediği için kasa içi versiyonu PCI E girişli bir ses kartı alacağım.

    Sormak istediğim soru ekran kartından ve anakartın küçüklüğünden dolayı alacağım creative soundblaster fx veya asus xanor dgx ses kartları ekran kartında çok aşırı derece yakın olacak veya sığmayacak. Ekran kartı fanıyla, ses kartının birbirine yakın olması ekran kartında bir ısınmaya neden olabilir mi?



  • Aynı durum bende de vardı . Ekran kartı 5 derece kadar daha sıcak çalışıyordu.



    Eğer 5.1 bağlantı ve mikrofon gibi özellikler lazım değilse pci ses kartı yerine usb dac da düşünebilirsiniz. Ama ses sisteminiz standart pc hoparlörü ise usb dac biraz gereksiz kaçabilir. Çünkü biraz düzgün bir dac olsun diyince fiyat 100 $ seviyesine çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için teşekkürler. Bugun asus'un ses kartını aldım ve denedim ekran kartına nerdeyse yer kalmadi ve idle sıcaklıklar bile 7derece yukseldi mic ve 5.1 kullandığım özellikler sanırım yapacağım en mantıklı iş aldigim ürünü iade Edip asusun USB ses kartını almak olacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.