Şimdi Ara

Ses kartı fark eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben amatör ses kayıtları için mikrofon alacağım.Düşündüğüm model trust madell masaüstü miktofonu.Direk bilgisayara takılıyor mikrofon fakat bir sorum olacak, benim ayrıca bir ses kartı almama gerek var mı sizce 10 15 liraya ses kartları var. Yani miktofonu direk bilgisayara takıp çalıstırmakla usb ses kartı alıp ona takıp çalıstırmak arasında bir kalite farkı olur mu? Alacağım ses kartı zaten 10 15 liralık birşey bir kalite farkı olur mu bilmiyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek birşey fark edeceğini zannetmiyorum. Tabi anakartın üzerindeki ses kartının kapasitesinede bakmak lazım.

• Harici usb ses kartım var ve dışarıdan parazit alıyor, dahili pci kartların data hızına ve kalitesine ulaşamaz bence.

• Anladım gerek yok o zaman ya boşuna zaten benim anakartın ses kartı da kötü değil de acaba dedim usb ses kartı alsam daha iyi olur.Peki sizce trust madell miktofon nasıl bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Zaten amacım amatör bir ses kaydı almak fiyatı 50 60 lira arası birşey.Birde snopy sn340m diye birsey var aklımda.Veya bu fiyatlarda daha iyi diyebileceğiniz bir miktofon varsa yazarsanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.