Şimdi Ara

Ses kartı driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımı bir süre önce formata götürdüm heralde format atan kişi ses kartı driverlerini yüklemeyi unutmuş.

Ses Kartı Modeli Realtek AC 97 Fakat driverini internetten indirdim yüklemeye çalışırken yarıda

güncellemeler bakılıyor derken pc aniden reset yiyior AvRack adlı program yok ondan olabilirmi??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şunu kurmayı deneyin:
    TIKLA
    t.a.m.i.n.d.i.r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 13 Ağustos 2008; 13:33:56 >
  • Saol Codest umarım olur
  • Maalesef olmadı başka çözümü yokmu şu illetin
  • of up up o driverde aynısı gibi reset atiyor ya bi çözüm lazım
  • up
  • arkadaşım anakart modelin ne tam olarak onu bir yaz (ses kartı onbard dimi) ondan öncelikle high definition audio bus driver kurman gerekebilir.

burdan indirebilirsin

ama önerim anakart üreticisinin verdigi sürücüleri kullanman. ama öncelikle high definition kurman lazım. birde bu işlemlere başlamadan önce bilgisayarıma sag tıkla yönet de aygıt yöneticisine gir orda ünlem işareti olan veya sarı renkli yazan bir madde varmı ona bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talking -- 14 Ağustos 2008; 8:49:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    10 ay önce açıldı
    Ekran kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • talking sarı renkli yaan ünlem işareti dedigin şeyi biliyorum ama yok işte baktım herşey sağlam gözüküyor normal diyor ama ses çıkmıyor bide o dediğini indireyim..
  • qickplay
    sistem aygıtlarının içine bakıyorsun dimi. bazen orda hata mesajı gözüküyor.

Ses kartı driver sorunu
  • Evet bakıyorum ya herşey normal de bilmiyorum neden
  • Güncel
  • sana tavsiyem bilgisayarı formatla formattan sonra hiç bir şey kurmadan ilk önce ses driver cdsini kuruver o zman halolur bended aynı problem olmuştu böyle hallettim
  • sistem aygıtları içerisindeki microsoft uaa bus driveri kaldır ve ses kartı driverini kur bi yerde okumuştum microsoft un uaa driverleri ac 97 ile çakışıyor muş bide bu şekilde dene
  • oda yok zaten zeki
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

oda yok zaten zeki

eski yöntemlere dönme zamanı gelmiş sole uzaktan bir uçan tekme sonra saglam bi osmanlı tokadı bakalım işe yarıcakmı ?

(arkadasım hoparlorler saglam dimi kablosu jak falan ? )

• Bazen arkadaşın dediği gibi microsoft'un driverı ac 97 ile çakışabiliyo ve format atarken mavi ekran gelio. Format atabilmek için biosdan onboard ses kartının devredışı bırakılması gerekio. Belki bilgisayarcında böyle yapmış olabilir. Bi kontrol et istersen biosdan.
  • Genel olmadi neyse bu profosyonel bir bilgisayarcı bakmamsı dısında olmicak galiba baktıgınıız için konuya hepinize teşekkür ederim artık kökten ses kartını deiştircez
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

oda yok zaten zeki

o driver her windows ta var diye biliyorum mümkünse sistem aygıtlarının bi resmini koyarmısın
  • Arkadaşlar bende Aidata notebook var High definition audio veri yolundaki modem aygıtı die bir aygıt yöneticisinde ünlem çıkıyor ve ben bunu güncelle diyip cdden arattırıyorum ama bulmuyor yani öyle olmuyor lütfen yardım edin ses çıkıyor fakat mikrofon çalısmıyor o ünlemi ordan nasıl qiderebiliriz yardımlarınızı beqliyorum lütfen yardımcı olun format attım yine düzelmedi hemde kaç kere LÜTFEN YARDIM EDİN bu arada sistemim xp daha ayrnıtlı bilqi isterseniz sunarım :)

Buyrun buda resimi daha ayrıntılı http://img90.imageshack.us/img90/4813/wqwqytou7.jpg

Şimdiden tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracula_17 -- 13 Aralık 2008; 20:04:45 >

• arkadaşlar benim layımı baştan anlatıyım size,
    bende creative ses kartı ve asus hd3650 ekran kartı var.
    formattan sonra ilk önce ses kartını yüklerim herzaman ve sonra ekran kartını.yalnız ekran katını yükleyince ati bilmem ne hd ses donanimi diye bişey oluşuyor aygıt yöneticisinde ve ses gelmiyor.bende ekran kartı driverını kaldırıp atinin sitesinden inen güncel driverı kuruyorum(neden ilk başta ekran kartının kendi driverını kuruyorum, çünkü güncel driver net frame 2.0 istiyor , o yüzden önce kendi cd den kuruyorum) ve ses problemi halloluyor.
    bugünse sp3 ü kurdum ve aşağıdaki gibi biişey geldi başıma

Ses kartı driver sorunu

yok böyle saçmalık, sizde görüyosunuzki alt tarafta sound blaster ses kartı olduğu halde hd ses donanımı gözüküyor ve xp her açılışta bunu yüklememi istiyor, çok gıcık bi durum anllıcanız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.