kimse bilip bilmeden saçma cevaplar yazmasın..bu sorunun ses sürücüsünden falan ilgisi yok.aygıt yöneticinizden sürücüyü yeniden yükle yapın ve ekran kart cd nizi takıp aratın.daha sonra pc yi yeniden başlatın sorun kalmıcaktır..haydi benden bu kadar :D
arkadaşlar bende aynı sorun var cıldırdım HİGH DEFİNİTİON AUDO VERİ YOLUNDAKİ SES AYGITI denen düdük yüzündenkafayı yiyecem kendi diriverini alt sürümünü üst sürümünü bütün sürümlerini yükledim yani bütün seririyi yükledim ama hala calışmıyor aygıt kopya kimligi HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_1708&SUBSYS_14627255&REV_1002\5&E185E4&0&0001 işletim sistemi xp sp3 ondan dolayı bir sorun olabilirmi bilemedim ben kafayı yiyip bilgisayarını yiyen ilk adam olarak tarihe gecmeden önce cevap yazarsanız sevinirim
Aynı sorunu bende yaşadım neler yapmadımki imkanı yok düzelmedi.
hep compaq v6730et modelınde vıstadan xp gecıste high definition audio veri yolundai ses aygıtı ve high definition audio veri yolundai modem aygıtı hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz
aynı sorun bende de war vistadan xp ye geçtim vistadayken soundmax hd audio diye gözüküyordu ses kartı sorun yoktu xp kurunca sesi hiç tanımadı sp3 yukleyıncede high definition veri yolundaki ses aygıtı kurulmuyor
bence viruslu olablir cd den atabilsen olabılır
Arkadaşın bilgisarının anakartı "biostar mcp 6pb m2+" high definition veri yolu üzerindeki ses aygıtı sorununu bir türlü çözemedim. Yukarıda anlatılan bütün çözümleri denedim. Biostan onboard hd audio enable durumda, daha doğrusu "auto" çünkü sadece disable ve auto var, sistem aygıtlarında microsoft UAA'yı devredışı bırak/kaldır işlemi de işe yaramadı. Tekrar formatlayıp ilk olarak ses kartı driverını kurmayı denedim olmadı, yeniden formatlayıp en son kurdum -her driver kurulumundan sonra restart yaparak- gene olmadı. Bir türlü çare bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme