Şimdi Ara

ses hakkında yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikler merhabalar.sorun şu.şimdi ben kulaklık öle hoparlörü aynı anda 2 çıkışlı aparat ile kullanıyodum ses kartında takılı olarak.hoparloru ses kartına taktım kulaklıgı ise anakartdaki girişe taktım fakat kulaklıktan ses gelmiyor.denetim masasından ses aygıtlarından üstten ses'e girip warsayılan aygıt olarak ses kartı seçili bunu anakart yapyıgımda anakart dewreye giriyor tabiki ama ben 2 sinide aynı anda kullanmak istiyorum nasıl yapıcam yardımlarınızı bekliyorum saolun şimdiden...

• Yabancı bir sitede okudum birsürü yorum yapanlar var ama nasıl yaptıkları konusunda çok da paylaşımda bulunmamışlar açıkcası.
    Ewt sayfalarca ingilizce sayfa karıştırdıktan sonra şöyle bir fikre sahibim artık.
    Bios a giriyorsun.Orada onboard aygıtlarını düzenleme kısmı var
    Orada onboard sound card seçeneğini tıkladığında
    DISABLE/AUTO var ise malesef kullanamıyorsun ikisini birden.
    Ama orada ENABLE/DISABLE var ise kullanabiliyorsun : )

Çünkü sen pcye bir pci ses kartı taktığında bilgisayar otomatik algılıyor pci ses kartını ve onboard u AUTO ibaresinden dolayı disable ediyor.
    Bunun sebebi de aynı IRQ ları kullanıyor olmaları.
    Anakartının biosunda enable/disable ise bir şansın var.
    Ha ama ben illa yapacam diyorsan 2 tane pci ses kartı takarsın makinana, onboard zaten kendini disable ediyor,
    o iki pci ses kartını kullanabilirsin :)

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 21 Ocak 2008; 0:28:21 >

• emeğin için Allah razı olsun saol walla.bi deniyim biosu olmassada şey yaparım ya kulaklıkla işim odlugu zaman denetim masasından onboard u seçerim en iyi o olur yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.