Şimdi Ara

Ses dosyaları ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 15 dakikadır dosyaları karıştırıyorum , nerede bu ses efektlerinin dosyaları ? Başka formattaysa programla falan mı açılıyor bulamadım Bi yardımcı olun hele

buldum konu kapanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 7 Ekim 2012; 17:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Wind

ben de merak ediyorum,paylaşabilir misin o değerli bilgiyi? :)

C:\Riot Games\League of Legends\rads\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.208\deploy\assets\sounds

burda seçme ekranındaki sesler varda , anounce seslerini hala bulamadım ; bi yerden dosyaları çıkartılıyormuş çıkarttım hepsi mp3 olarak çıktı ama hiçbiri ne bs.player , gom player , winamp , vegasın kendisinde ya da quick playerda çalıştıramadım onu arıyorum şimdide
  • http://www.fmod.org/forum/viewtopic.php?f=21&t=14974 bunu buldum,bu olabilir istersen dene.

Click the "Firelight Technologies" icon to open the FMOD Sample Bank file in the installed Firelight Technologies program. The FSB file opens and is added to the "Banks" collections list.

Click "Banks" from the top navigation bar in the main interface. The "Banks" library pane opens on the right side of the page.

Click on the FSB file to open the file in the audio player.

Click on the "Play" button to play the sounds in the FSB file.

o vobank dosyasını alıp fsbext diye bi programla yukarda yazdığımı bat olarak kaydedip açınca içerisindeki dosyaları çıkartıyor ama bi türlü oynatmıyor kodek hataları alıyorum hep

Bu arada bende ses dosyasi konusu acmistim googleda arat istersen fmod parali o mp3 dosyyalari karakkter sesleri var. Double kill falan onlar farkli bolumde onlari bi degistirsem harika olacak elimde mukemmel bir bayanin ses dosyyalari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Drunkenn,senin avatarın şu an benim masaüstüm.sadece rastlantı
  • C:\League of Legends\RADS\system klasöründe locale.cfg dosyasını notpadle açıyorsun ama her zaman notpadle açmasın "locale= en_GB" siliyorsun ve "locale= tr_TR" yapıyorsun her şey türkçe oluyor. Bunu her patch geldiğinde yap. Ayrıca arada türkiye sunucusunu seçip de patch yap ki oyunun ses dosyaları eksik kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavister

C:\League of Legends\RADS\system klasöründe locale.cfg dosyasını notpadle açıyorsun ama her zaman notpadle açmasın "locale= en_GB" siliyorsun ve "locale= tr_TR" yapıyorsun her şey türkçe oluyor. Bunu her patch geldiğinde yap. Ayrıca arada türkiye sunucusunu seçip de patch yap ki oyunun ses dosyaları eksik kalmasın.

oyunu türkçe yapmak istemiyorum , harddiskten yer edinmek için video yaparken sesleri kaydetmeyip sesleri sonradan eklemek üzere dosyaları hazıra saklamak istiyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.