Şimdi Ara

Ses Çıkışımın İçinde Hoparlör Ucu Kaldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi nedenini anlamasamda hoparlörümün ses çıkış ucu benim anakartımın arka tarafındaki çıkışta kaldı ne kadar uğraştıysamda alamadım inat etti çıkmıyor sinirlendim baya zorladım belki hepten gitmiştir diye bazı kısımlarını parçalayıp çıkarabildim lakin hala içeride parça olduguna eminim size nasıl çıkarabilirim önerilerinize açığım ha bu arada bilgisayarım sanki hala hoparlör hala takılıymış gibi görüyor bu uc sayesinde ses kartı alsammı tavsiye edeceğiniz bir kart varsa memnun olurum hayırlı günler en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum.

• Hocam geçmiş olsun da biraz komik bir sorunmuş bu :) . Mıknatıs deneyebilirsiniz ama çok zorlamamak şartıyla, anakarta zarar verebilir. Biraz can sıkıcı gelebilir ama jak giriş ve çıkışında tutunmalarını sağlayan tırnak gibi şeyler var. Tırnakla beraber kaldıysa işiniz daha zor. Olmadı ucuz bir ses kartı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplancik4

Hocam geçmiş olsun da biraz komik bir sorunmuş bu :) . Mıknatıs deneyebilirsiniz ama çok zorlamamak şartıyla, anakarta zarar verebilir. Biraz can sıkıcı gelebilir ama jak giriş ve çıkışında tutunmalarını sağlayan tırnak gibi şeyler var. Tırnakla beraber kaldıysa işiniz daha zor. Olmadı ucuz bir ses kartı alırsınız.

peki ses kartı aldıgımda bu hat iptal olucak değilmi çünkü arka taraftaki bir hat bu yani direk anakarta bağlı.p
  • Ses ayarlarından ses kartını seçersiniz, anakartın girişini iptal edersiniz
  • Usb ses kartı alın en iyisi.Sonra biosa girip onboard ses kartını da iptal edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kartın realtek ise programının içinden jak değişimi yapabilirsin.
    mikrofon girişini ses çıkışı olarak ayarla o şekilde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ses kartın realtek ise programının içinden jak değişimi yapabilirsin.
    mikrofon girişini ses çıkışı olarak ayarla o şekilde kullan.

Onu Duymuştum tam olarak nasıl yapılıyor anlatırmısın rica etsem resim atayım ayarlar realtek audio yöneticisinin

http://i.hizliresim.com/z4DMV4.png
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vasquero V kullanıcısına yanıt
    telefon kulaklığı kullanıyorum bir sorun teşkil edermi ?
  • mikrofon girişine hoparlörün jakını tak zaten bir jak algılandı diyecek ve ekrana bir menü gelecek o menüde mikrofon girişi tikli olacak sen o tiki kaldır ve hoparlörü işaretle.
  • quote:

mikrofon girişine hoparlörün jakını tak zaten bir jak algılandı diyecek ve ekrana bir menü gelecek o menüde mikrofon girişi tikli olacak sen o tiki kaldır ve hoparlörü işaretle.

teşekkürler ilgilendiğin için de ben şunu farkettim ben bu kulaklığı çıkarınca bilgisayarım sank bir hoparlör takılıymış gibi algılıyor ses ayarlarına bakıyorum sanki ses çıkıyormuş gibi oluyor acaba içinde kalan parçadan dolayımıdır bu ?
  • tabiki ondandır dediğim gibi yaptınmı sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 9 Temmuz 2016; 17:51:31 >
  • quote:

tabiki ondandır dediğim gibi yaptınmı sen.

dediğin gibi takıp çıkarmama rağmen öyle bir uyarı gelmiyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasquero

quote:

taktıktan sonra bana attığın resimdeki mikrofon girişi aktif olmuyormu?

oluyorsa o girişe çift tıkla o menü açılır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vasquero

quote:

taktıktan sonra bana attığın resimdeki mikrofon girişi aktif olmuyormu?

oluyorsa o girişe çift tıkla o menü açılır

Evet aktif oluyor fakat çift tıklamama rağmen hiçbir şey gelmiyor acaba kartım mı desteklemiyor
  • Dikkat edin şase yaparsa anakartı kaybedebilirsiniz. Pil ve elektrikten ayırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Dikkat edin şase yaparsa anakartı kaybedebilirsiniz. Pil ve elektrikten ayırın

soketi söküceğim havya ile zaten yeni bir ses kartı almaya karar verdim yapacak birşey yok ufacık birşeyden dolayı bakın neler oluyor teşekkürler tekrardan yardımlarınız için konuyu kapatabilirsiniz diğer konular için.
  • vasquero V kullanıcısına yanıt
    Kaza geliyorum demez geldim der :) Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.