Bildirim
ses çıkışı kasanın hem önünde hem arkasında olurmu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet kardesim adamlar senin ses swicht lerini öne almıs önden kullanmak zorundasın :D -
Dostum sen istemişsin,adamlar yapmış..... ..Şimdi haklı olan kim???....Önden daha iyi olur bence..Tak,çıkar olayında zorlanmazsın en azından...
-
hıc bı farkı olmas..sonucta anakart uzerınde ses ıcın toplam uc cıkıs bulunur..bırısı kasa arkasında ses chıpset ının oldugu bolge..ıkıncısı cdrom suruculer ıcın koyulan soket tıpı yer. ucuncusu kasa on panel ıcın koyulan jumper tarzı yer..bu ucu de aynı kalıtede ses verır hıc bı farkı olmaz.sadece her kasada on panelın kabloları bulunmaz. -
ben hem front panelden hemde back panelden problemsiz ses alabiliyorum. Yapman gereken çok basit bir işlem.Genelde anakartların üzerindeki front panel audio üzerindeki iki jumper default olarak gelir onları çıkarıp yerine dikkatlice iki küçük tel bağla (jumperla aynı işlevi görüyor ) böylece front audio panel pinlerini rahatça takman mümkün oluyor.Şimdi hem önden hemde arkadan problemsiz ses alabilirsin.
-
servis jumper olayına sıcak bakmadı...sadece arka panelde ses çıkışı var...garantiye bi zeval gelmesin diye ellemedim bende.... -
evet olur cunku yenii cıkan kasa sistemlerinde kolaylık olsun diye cıkıslar önden taasarlanmıstır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X