Şimdi Ara

ses çıkışı kasanın hem önünde hem arkasında olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaki jack dan hoperlör sesi çok az çıkıyor ama öndeki çok iyi...pc yi toplarken kulaklık çıkışı kasanın önünde olsun demiştim...acaba bu yüzdenmi arkadan ses çıkışı çok kötü...

• evet kardesim adamlar senin ses swicht lerini öne almıs önden kullanmak zorundasın :D
  • Dostum sen istemişsin,adamlar yapmış.......Şimdi haklı olan kim???....Önden daha iyi olur bence..Tak,çıkar olayında zorlanmazsın en azından...
  • hıc bı farkı olmas..sonucta anakart uzerınde ses ıcın toplam uc cıkıs bulunur..bırısı kasa arkasında ses chıpset ının oldugu bolge..ıkıncısı cdrom suruculer ıcın koyulan soket tıpı yer. ucuncusu kasa on panel ıcın koyulan jumper tarzı yer..bu ucu de aynı kalıtede ses verır hıc bı farkı olmaz.sadece her kasada on panelın kabloları bulunmaz.
  • ben hem front panelden hemde back panelden problemsiz ses alabiliyorum. Yapman gereken çok basit bir işlem.Genelde anakartların üzerindeki front panel audio üzerindeki iki jumper default olarak gelir onları çıkarıp yerine dikkatlice iki küçük tel bağla (jumperla aynı işlevi görüyor ) böylece front audio panel pinlerini rahatça takman mümkün oluyor.Şimdi hem önden hemde arkadan problemsiz ses alabilirsin.
  • servis jumper olayına sıcak bakmadı...sadece arka panelde ses çıkışı var...garantiye bi zeval gelmesin diye ellemedim bende....
  • evet olur cunku yenii cıkan kasa sistemlerinde kolaylık olsun diye cıkıslar önden taasarlanmıstır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.