Şimdi Ara

Ses Açma Kapatma Tuşları Çalışmıyor,Telefondan Ses Çıkmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
40.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat 13:10 sularında telefonu elime aldım oyun oynamak için sesini açayım dedim,basıyorum basıyorum ekranda sesin attığını yada eksildiğini gösteren text çıkmıyor.Müziklere giriyorum açıyorum şarkıyı en alttaki ses barı deaktif(gri renkle).Sonra biraz düşündüm dün gecede youtube dan video izlerken en altta bur boşluk fark ettim,meğersem ses açma-kısma bölümü yok.Saat 14:30 gibi tekrar aldım telefony elime denedim baktım olmuş.Yani kendi kendine bozuldu kendi kendine geri düzeldi.Bu ileride başıma dert açarmı?Tekrarlarmı bu sorunu?Başına gelen var mı?

-Model : 4s
    -Yazılım Sürümü : İOS 7.0.3
    -JailBreak : Yok
    -Hafıza/Depolama : 16 GB

Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Restore at tamamdır

Edit: başına hiç bir dert açmaz yazılımsal hata nadiren olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Kasım 2013; 17:02:39 >

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Restore at tamamdır

Edit: başına hiç bir dert açmaz yazılımsal hata nadiren olabilir

An itibari ile 7.0.4 kurdum.Bir sorun yok.Bakalım inşallah kazası belası bir sonraki surume geçeriz.

Edit:Sorun tekrarlandı
     Ses Açma Kapatma Tuşları Çalışmıyor,Telefondan Ses Çıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 18 Kasım 2013; 17:22:02 >

• Telefon kendini dock'a oturtulmuş sanıyor. Bu nedenle ses tuşuyla kontrol edemiyorsunuz / videonun altındaki ses ayarlama bölümü yok.
    Sesi de dock'a verdim sanıyor.

Muhtemelen alt dock girişiyle ilgili donanımsal hata ya da oraya kaçan kir. Arada sırada kendiliğinden düzelir

++Ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_76663914/f_//tm.htm#76664088
    gktgknk değinmiş konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 18 Kasım 2013; 17:40:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

alt soket arızası

Yani hocam?Önemli birşeymi?Birazdan restore edicem düzelme ihtimali nedir ve bu arızanın sebebinin bu olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zubizerretta

Restore falan etme sarj girisini dis fircasiyla temizle duzelicektir 4-4s lerde kronik bi sorun sarj girisinde pislik birikmesinden oluyo

Hay hoca Allah senden razı olsun.Sorun çözüldü.Gerçekten çok teşekkür ederim.Telefonu sıfırladım sorun hala devam edince yelkenleri suya indirmiştim gene servisle uğraşacam onca sinir stres bekleyiş vs. derken yetiştin.Gerçekten çok çok çok teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

quote:

Restore falan etme sarj girisini dis fircasiyla temizle duzelicektir 4-4s lerde kronik bi sorun sarj girisinde pislik birikmesinden oluyo

Hay hoca Allah senden razı olsun.Sorun çözüldü.Gerçekten çok teşekkür ederim.Telefonu sıfırladım sorun hala devam edince yelkenleri suya indirmiştim gene servisle uğraşacam onca sinir stres bekleyiş vs. derken yetiştin.Gerçekten çok çok çok teşekkür ederim...

Onemli degil hocam ne demek bendede oldu aynisi ama ben temizliycem diye baya zarar verdim o yuzden olmuyo darisi benim basima :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

alt soket arızası

Yani hocam?Önemli birşeymi?Birazdan restore edicem düzelme ihtimali nedir ve bu arızanın sebebinin bu olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?

4s veya 4 veya alt soket kirlendiği zaman olur alt tmizlemek fırça ile sorunu kaldırır ama sıvı değdi ise mutlaka değiştirin ileride sıkıntı yapmaması açısından nerden biliyorum konusuna gelince 15 yıldır servis hizmeti veriyorum

quote:

quote:

Onemli degil hocam ne demek bendede oldu aynisi ama ben temizliycem diye baya zarar verdim o yuzden olmuyo darisi benim basima :D

sizde telefon soketi alıp evinizde değiştire bilirsiniz eğer biraz el beceriniz var ise biraz dikkat isitiyen bir iş

• Arkadaşlar dün akşam 7 sularında aşağıya kar oynamaya gelmiştim. Sonra eve geldim telefonu bir yere koydum. Geri telefonu elime aldığımda önce normalde açıldı her tuş çalışıyordu. Sonra telefonu kapatmaya çalıştım. Açma kapama tuşu çalışmadı. Bende menüden yeniden başlata gittim ve telefon kapanıp bir daha açıldı. Telefon açıldığında açma kapama tuşu çalışıyordu ama ses kısöa tuşu çalışmıyordu. Ses açma tuşu çalışıyor ama ses kısma çalışmıyor ve tuş uzun ince bütün. Yani ayrı ayrı değil. Allah rızası için yardım edin. Çare aramayı burda buldum. Telefona su kaçmış olabilir ama niye ilk çalışıp sonra çalışmadı. Arkadaşlar lütfen bu işlerden anlayan falan varsa yardım etsin. Telefoncuya götüremiyorum. Çok kar var. Bir de kusura bakmayın başlık nerden açılıyor bilmediğim için buraya yazdım.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.