Bildirim
iphone dock sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkan1977
Iphone'u docka taktığımda müzik docktan çalmıyor normal telefondan çalıyor nedenini bir türlü anlayamadım.Bilen biri yardım edebilir mi ?
Otomatik calmasi lazim benimde kendi kendini dockta saniyordu telefondan hic ses gelmiyordu. Hicbiryere bagli olmadigi halde. Sarj girisini temizleyince duzelmisti. Belki buna benzer bi algilama sorunu olabilir temizlemeyi dene dis fircasi ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bmw e36 320i coupe / ford focus hb -
temizledim fakat hiç bişey değişmedi acaba sarj yerinde mi sorun var _____________________________ -
Ben 3 gun temizlemeyle ugrastim defalarca oyle duzeldi. Sende ugras baya kolonya ile falan. Buyuk ihtimal ondan dolayi calmiyor. Duzelmezse deistirt. Baska cihazla muzik standini dene ama onda sorun olmadigina emin ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 19 Haziran 2013; 20:42:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bmw e36 320i coupe / ford focus hb -
gerçi şarj yerini de değiştirmiştim yeni sayılır yani ,önceden de böyle bi sorun vardı ama _____________________________ -
yok mu başka bir bilgisi olan ? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler