Şimdi Ara

Servisten plakalık istesem verir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön plakama dün akşam bisikletle çocugun biri vurmuş çercevesi kırılmış benım ıcın cok onemlıdır dısardan bakan arabanın servis bakımlı oldugunu anlasın mantıgıyla düşünürüm arabayı sokmadan servisten rica etsem verirlermi ? sonuçta buda bi reklam türüdür ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Servislerinden Plakalık Talebi

Araç servislerinden plakalık talebinin yerine getirilip getirilmeyeceği, servisin politikalarına ve mevcut stok durumuna bağlı olarak değişebilir.

• Bazı servisler, Opel, Renault, Honda veya Tofaş gibi belirli markaların araçları için ücretsiz plakalık hizmeti sunabilir.
    • Diğer servisler, Ford veya Tofaş gibi markalar için plakalık ücretli olarak sağlayabilir.
    • Plakalığın kırılması veya kaybolması gibi durumlarda, servisler genellikle ücret karşılığında yedek plakalık sunar.

Servisten plakalık talebinde bulunmadan önce, servis merkezine başvurmanız ve mevcut seçenekler, ücretler ve teslim süresi hakkında bilgi almanız önerilir. Servisler, yeni plakalıklar sağlamanın yanı sıra, mevcut plakalıkların onarımını veya kişiselleştirilmesini de gerçekleştirebilir.

Servisin plakalık talebine yanıt vermemesi durumunda, yedek parça satan otomotiv mağazaları veya internet üzerinden plakalık satın alma seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 7 Mart 2021; 12:42:57 >
  • Ön ve arkadaki plakalıkları komple çıkar. APP Plaka yaptır, daha hoş olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verirler neden vermesinler?
  • Sonuçta üzerinde servisin ismi yazıyor bedava reklam, anında takarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servisten isteyince vermeyi bırak. Araba o haldeyken servise bi uğra içeri bi gir çık yeter hemen ön ve arka plakalıklar deiğişir.
  • Plakalık yaptır kendine özel pleksi çok güzel oluyor ben yaptırdım şirketin adını yazdırdım plakalığa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstemesini bilirsen vermeyecek servis yok kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife

Plakalık yaptır kendine özel pleksi çok güzel oluyor ben yaptırdım şirketin adını yazdırdım plakalığa

kamyonete mi ?
  • kesinlikle yeni plakalık verirler,serviste ufacık bir iş yaptırınca hemen plakaların çerçevesini değiştirmek istiyorlar,bazılarıyla muhabbetin iyiyse daha sormadan değiştiriyorlar,birkaç defa başıma geldi
  • kamyonetse boşver değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

kamyonetse boşver değmez

Aslında dukkanımızın ısmı yazan pleksı bıraz mantıklı
  • O degil de bende neden başkasının reklamını yapayım diye düşünürüm. Ayrıca arabanın bakımlı oldugu , plakaliktan anlasilmaz bence. Bu mantik cok yanlis. En iyisi sade plakayı takmak. İstenirse pleksi.

• Bedavaya reklamlarını yapacaksınız neden vermesinler. Benim tavsiyem plakaliklardan kurtulun bir plakacıya gidip plakalari tampona yapıştırın. Birde karnon yaptirin plakaniza, çok şık duruyor. Totalde 30 tl'ye biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife

Plakalık yaptır kendine özel pleksi çok güzel oluyor ben yaptırdım şirketin adını yazdırdım plakalığa

kamyonete mi ?

Kamyonet olduğunu yazmadığın için bilemedim ama örnek olarak benimkini göstereyim.

Servisten plakalık istesem verir mi ?

• Servise uğra plakalık kırıldı bi değiştiriverin de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermeyen servis yoktur, istemeyi bilmeyen müşteri vardır.
  • Bi isteyin bakalim verecekler mi...

• İstemeseniz de değiştirmeye çalışıyorlar, siz çok masumane sormuşsunuz.

• İsteyince kıymete biner
    Aksesuarcıda yazısız olanı 2 tl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.