Şimdi Ara

Serviste Format Atıldı Ürün Anahtarı Kayıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim Windows 8'den Windows 10'a yükseltmiştim. Asus servisinde baştan format atılmış ve şimdi kurdukları sistemde ürün anahtarı istiyor. Ürün anahtarını nasıl bulabilirim, onlarla iletişime geçmem gerekiyor galiba?

• Windows 10 mu kurmuşlar? Ürün anahtarı isteyen sistem hangisi?

Daha önceki Windows 8 Home muydu yoksa Pro mu? yükseltme yaptığında hangi sürüme yükseltmiştin. Şimdi servis hangi sürümü kurmuş?
  • Os Windows 10 kurulmus. Hocam laptop arkadaşımın Windows 8 yüklüydü ve Windows 10a yukseltilmisti. Home ya da Pro mu onu bilmiyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cra*k yap gitsin.
  • Aynı durum benim başıma da geldi. w8den 10a yükseltmiştim, w10 home yüklüydü servisten gelince ürün anahtarı kayıptı. W10 home indirdim temiz kurulum yaptım ve otomatikman key aktif oldu.

Yani korkacak bir sey yok tek yapacağınız w10 home ya da pro eski sistem neyse aynısını temiz kurulum yapacaksınız otomatik olarak aktifleşecek

• Arkadaşlar aradım simdi icersinde ürün anahtarı yokmuş, laptop alindiktan sonra üstüne yüklenmiş Windows 8. Arkadaşım da bilmiyor öyle olup olmadığını.

Ne yapmam gerekiyor ya lütfen yardımcı olun

• Format atmasını biliyorsan. Legacy olarak Windows 7 Ultimate yükle sonra daz loader ile etkinleştir. Windows 10 Pro'ya yükselt orjinal lisanslı olur.

Sonradan istersen sıfırdan temiz kurulum yaparak Windows 10'u yükleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.