Bildirim
Servis şöförü maaşları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
araba kendinin olursa o senin baglıcan işe baglı ama işçi olarak çalışcam dersen asgari ücret veya 1000 tl gibi bişey verirler çok bi maaş verceklerini düşünmüyorum. -
Üstteki arkadaşımızn dediğine katılıyorum biraz daha açıklama getirmek istiyorum araç kendine ait olursa eğer onu bağladığın işi imkanlarına göre birazda kendi parasını çıkarcak şekilde fiyat biçiliyor genelde 1600 den başlıyor işin durumuna göre değişiyor.
Ama tek işten ibaret olmuyor iki yada üç işi idare ediyor servis araçları.
Sonrasıma soför olarak çalışıcaksan ayda 900 lira para alırsın eğer sigortasını yaparlarsa veyahut o firmaya kalmış bazı araç sahipleri var onlarda 1000 lira falan para veriyor sigortayı kendin yatırıyoısun o durumdada oluyor çünkü bizim servis aracı sahipleri var araçları kirada yani şoför kullanıyor onlara 1000 lira para veriliyor çünkü sigortasını adam kendi eliyle veriyor.
1000 demezsek 1200 o civarda olabilir yani o senin yaptığın işe bağlı ve taşıyıcı firma yada araç sahibinle ilgili birşey diyeceğim.
Genel bazı 1000 liradır.
Önemlisi araç kendine ait olacakki daha rahat olabilesin.
-
Bizim servisçi ayda 5000 kazandığını söylüyor araba kendinin 34 kişilik IVECO Eurobus ayrıca 2 servisi daha var. 2 okul bide askeriye taşıyor. Arabası kendinin olmayan servisçiler askeri maaş alıyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkko -- 7 Haziran 2012; 21:48:35 > -
arkadaşlar bizim servis şöförünün j9 premieri var kendinin araba 18+1 bi bizim okulu sabahçı ölenci bide özel okul taşıyor herkesten 110 tl alıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X