Bildirim
Servis minibüsü ne alsam?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iveconun yolcu kapasitesi daha fazla.
daha cok yolcu alırsın.. :)) -
1 2 yıllık lazım (: yolcu sayısı çok önemli deil sora satmasıda var ama pahalı bişe düşünmüyoruz ondan sorim dedim -
Kısa vadede yolcu kapasitesi önemli değilse J9 daha mantıklı gibi. Ama satarken ki durumu ne olur bilemem. -
Yani bilmiyorum ki 18 kişilik bişe lazım ama pahalıda olmaması lazım çok başka seçenek varmıdır ki?Ama 10bin üstü pek işimi görmez satarkende satabileyim 1 2 3 yıl sonra napsam ki? -
BMC, Kia Pregio, Transit, Hyundai H100'ler var. Hyundai 18 kişilik değil gibi pek. Pregio'da öyle gibi. -
en temizi en güzel pejo j9 başka araç pek bulamamazsın zaten
http://www.sahibinden.com/j_plakali_okultasiti_18_1_j9_otobusWQQaXQQ6273733WQQpXQQdisplayitem -
o fiyatlara jj9 dan başka bulamazsın ama biraz bütçen varsa transit 15 97 modellerden alabilirsin belki satmasıda kolay olur -
J9 al. Parçası ucuz. -
bütçenize göre en mantıklısı J9 olur bencede -
j9 daha iyi bi seçim olur -
crafter -
quote:
Orjinalden alıntı: BSMORUK1
crafter
10.000 ytl'ye crafter bulursan bize de söyle..
arkadaşım madem çok yolcu niyetin yok o hâlde j9 daha iyi bir seçim olur gibi. -
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: BSMORUK1
crafter
10.000 ytl'ye crafter bulursan bize de söyle..
Bana söyleme 20 tane sipariş ver(panelvan olsun). 2 saat sonra geleyim alayım. Millete bak ne tür araç istendiğini bilmeden aklına gelen ilk aracı yazıyor.
Forum kimlere kaldı ya işe bak -
servisçiler hep derki j9 dan başkası servise gitmez parça bol ve ucuzdur sağlamdır derler.ama kullanmadım bilmiyorum. -
otokar -
bende kullanmadım ama binen biri olarak şöyle söyleyeyim. Yolcuların içinde en rahatsız olduğu araç J9'dur arkadaşım. hele 40-50 km biniyorsan yandın. Birazcık müşterilerini seviyorsan J9 alma da ne alırsan al. Fransanın at taşımacığında kullanılan araçlarının Türkiyedeki üstün zekalı mühendislerce servise dönüştürülmüş hali. -
bütçenize göre en mantıklısı J9 olur bencede
-
Bütçene en uygun araç J9 ... Hiç manevra kabiliyeti yok onunda yaww -
gönül isterki 0 en iyi minibüsleri söle ama bütcenize göre J9 galiba en uygunu..peugeot bu araclarını fransada tarlada kullanıyo ama biz burda ögrenci,calısan tasıyoruz nese hayırlısı olsun.....
Benzer içerikler
- kia ceed 1.6 crdi otomatik
- bmw 316i kronik sorunlar
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- clio 1.3 tce
- opel zafira neden tutulmuyor
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X