Şimdi Ara

Servis minibüsü ne alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10000 ytl kadar 2. el minibüs alıcaz 96 üstü J9 mu olur yoksa 94 model bi iveco m25 mi sizce yada başka bi tavsiyeniz olur mu?

• iveconun yolcu kapasitesi daha fazla.
    daha cok yolcu alırsın.. :))
  • 1 2 yıllık lazım (: yolcu sayısı çok önemli deil sora satmasıda var ama pahalı bişe düşünmüyoruz ondan sorim dedim
  • Kısa vadede yolcu kapasitesi önemli değilse J9 daha mantıklı gibi. Ama satarken ki durumu ne olur bilemem.
  • Yani bilmiyorum ki 18 kişilik bişe lazım ama pahalıda olmaması lazım çok başka seçenek varmıdır ki?Ama 10bin üstü pek işimi görmez satarkende satabileyim 1 2 3 yıl sonra napsam ki?
  • BMC, Kia Pregio, Transit, Hyundai H100'ler var. Hyundai 18 kişilik değil gibi pek. Pregio'da öyle gibi.
  • en temizi en güzel pejo j9 başka araç pek bulamamazsın zaten
    http://www.sahibinden.com/j_plakali_okultasiti_18_1_j9_otobusWQQaXQQ6273733WQQpXQQdisplayitem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o fiyatlara jj9 dan başka bulamazsın ama biraz bütçen varsa transit 15 97 modellerden alabilirsin belki satmasıda kolay olur
  • J9 al. Parçası ucuz.
  • bütçenize göre en mantıklısı J9 olur bencede
  • j9 daha iyi bi seçim olur
  • crafter
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSMORUK1

crafter

10.000 ytl'ye crafter bulursan bize de söyle..

arkadaşım madem çok yolcu niyetin yok o hâlde j9 daha iyi bir seçim olur gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: BSMORUK1

crafter

10.000 ytl'ye crafter bulursan bize de söyle..

Bana söyleme 20 tane sipariş ver(panelvan olsun) . 2 saat sonra geleyim alayım. Millete bak ne tür araç istendiğini bilmeden aklına gelen ilk aracı yazıyor.

Forum kimlere kaldı ya işe bak
  • servisçiler hep derki j9 dan başkası servise gitmez parça bol ve ucuzdur sağlamdır derler.ama kullanmadım bilmiyorum.
  • otokar
  • bende kullanmadım ama binen biri olarak şöyle söyleyeyim. Yolcuların içinde en rahatsız olduğu araç J9'dur arkadaşım. hele 40-50 km biniyorsan yandın. Birazcık müşterilerini seviyorsan J9 alma da ne alırsan al. Fransanın at taşımacığında kullanılan araçlarının Türkiyedeki üstün zekalı mühendislerce servise dönüştürülmüş hali.
  • bütçenize göre en mantıklısı J9 olur bencede
  • Bütçene en uygun araç J9 ... Hiç manevra kabiliyeti yok onunda yaww
  • gönül isterki 0 en iyi minibüsleri söle ama bütcenize göre J9 galiba en uygunu..peugeot bu araclarını fransada tarlada kullanıyo ama biz burda ögrenci,calısan tasıyoruz nese hayırlısı olsun.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.