Şimdi Ara

servis mi usta mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 ay once 2001 dizel 1.5 saxo aldim. Aracin mazot pompasi sikintili dusuk devirde gaz kesiyo arac titriyo daha oncede islem gormus zaten bi Tanidigin yonlendirmesiyle topkapi sanayide bi ustaya goturdum. Ortalama 400 700 arasi fiyat verdi. Pompayida sanayide baskasi sokuyomus onada 150 civari dedi sizcde fiyat ucuk değilmi serviste yaptirsam bundan yuksek tutmaz heralde yardım lutfen canim cok sikkin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis genelde daha yüksek çıkıyor. Başka ustalara da göstermeni tavsiye ederim. İnternetten benzer sorunu başkaları yaşamış mı ne kadara halletmişler bak parça değişecekse yine aynı şekilde internetten araştır parçacılara sor. Tabiki aklında soru işareti kalmaması için servise de uğramanı tavsiye ederim
  • Servis kontrol icin ucret alirmi peki?

• hayır kontrol için ücret almamaları gerekir.sorun şu yaptırırsanız şu kadar yaptırmazsanız siz bilirsiniz derler.
  • Servis arızayı bulur. Sebebini söyler. Size fiyatını söyler. İşinize gelirse yaptırırsınız. Gelmezse yaptırmazsınız.
  • Servislerde benim bildiğim öyle olmuyor. Servis size bir teklif sunar. Aracinizi birakin biz arızayı tespit edelim 120 tl mesela. ondan sonra yaptirmazsaniz siz bilirsiniz...

• usta dediklerin genelde daha önce yetkili servislerde çalışmış tecrübelenmiş ustalardır, yetkili servislerde ise ön planda çok güzel konuşan vatandaşlar ama arkaplanda çoğunlukla çoluk çocuk olur, arabana ne yapılır göremezsin

ama ustaya götüreceksen de öncelikle usta tanıdık olacak ve becerisine güvenilen biri olacak, yoksa çok kasap var ustayım diye gezen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok paran varsa boşa harcamayı sevip servisten başkasını yaptırmam diyosan tabi ki servis.
  • servis arıza tespit ücreti alacaktır, aracın sorununu beleşe söylemez, ondan sonra tamir için fiyat belirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.