Bildirim
Servis faremin orta tuşunu yumuşatır mı?(Logitech M280)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bos zamanında tıklayarak antrenman yap zamanla yumuşar wd 40 da is görebilir denemedim ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servise göndererek boşa vakit kaybetmiş olursunuz, zamanla kendi yumuşayacaktır. Garanti önemli değilse kendiniz içini açıp kurcalayabilirsiniz. -
Fizikte mekanik şeylerin birsüre sonra direnç kaybetmeleri gibi birşey var tabi ancak böyle bir tuşun yumuşaması yıllar alır diye düşünüyorum, haksız mıyım? Şimdiye kadar kullandığım ne bir farenin ne de bir klavyenin tuşu ilk günkinden çok farklı olmadı. İlk arkadaşın verdiği cevabı bu yüzden gayriihtiyari buldum ancak sizin de bunu tavsiye etmenize şaşırdım. Sanıyorum benim henüz tecrübe etmediğim birşey var. Neyse, yarın servisi arayıp kesin bilgiyi onlardan alalım kısmetse. Teşekkürler cevap için... -
quote:
Orijinalden alıntı: fuducuk
Fizikte mekanik şeylerin birsüre sonra direnç kaybetmeleri gibi birşey var tabi ancak böyle bir tuşun yumuşaması yıllar alır diye düşünüyorum, haksız mıyım? Şimdiye kadar kullandığım ne bir farenin ne de bir klavyenin tuşu ilk günkinden çok farklı olmadı. İlk arkadaşın verdiği cevabı bu yüzden gayriihtiyari buldum ancak sizin de bunu tavsiye etmenize şaşırdım. Sanıyorum benim henüz tecrübe etmediğim birşey var. Neyse, yarın servisi arayıp kesin bilgiyi onlardan alalım kısmetse. Teşekkürler cevap için...
logitech kullanınca ne oluyor kardeşim ? 8 liralık a4 tech kablolu mouse'un tekerleği yumuşacık.
bende size uyarak bir tane kablosuz logitech mouse aldım. berbat birşey çıktı. her seferinde Dpi tuşuna basmadan normal olarak mouse çubuğu hareket etmiyor. (A4 TECH YOKTU. aldığım yerde.)
İLLA marka peşinde koşmak zorundamısınız ? sadece logitech ve everest kaldı sanırım. diğer mouslari getirmiyorlar bile çoğu yer. hep sizin yüzünüzden.
aldığım teknosada OLSAYDI a4 tech kablosuz mouse alacaktım. (arz talep olmayınca getirmiyorlar. ellerinde bulundurmuyorlar.)
bir hatada 2 yıl önce yapmıştım Logitech iyi dediler 147 tlye Web cam aldım. 20 liralık a4 tech daha iyi.
şimdide şaka yapar gibi konu açmışsınız. tekerleği teknik servis yumuşatır mı diye.
NOT: ben aldığım Logitech Mouse'u çöpe attım.
-
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nuray Atasoy, şöyle konuştu:
"Bonzai sentetik bir karışım. Gördüğümüz tüm vakalarda hayaller görme, şaşkınlık, düşünememe gibi belirtiler oldu. Çünkü doğrudan beyni etkileyen, beyin için zararlı maddeler bunlar."
'OKUL HARÇLIĞI İLE ALABİLİYORLAR'
Bağımlılık bir kez ortaya çıktıktan sonra kurtulmanın kolay olmadığını vurgulayan Doç. Dr. Atasoy, "Mutlaka uzun süre tedavi görmek gerekiyor. Kalıcı hasarlar bırakabiliyor. Ölümler olabiliyor. Beyin hücrelerinde hasarlar çıkabiliyor. Bonzainin bir sakıncası da ucuz olması. Üniversite öğrencilerinden birkaç tane gördük. Okul harçlığıyla alabiliyorlar. Bu da tabii kullanımını yaygınlaştırıyor. Son 1 yıldır yaygınlaşan bir madde ama daha da yaygınlaşacak gibi görünüyor" dedi.
14-22 YAŞ GRUBU RİSKLİ
Doç. Dr. Atasoy, esrar ve bonzai kullanımının daha çok ergen yaş ve üniversite çağındaki gençlerde yaygınlaştığını ifade ederek, şöyle dedi:
"Genelde maddelerin pek çoğuyla ilk karşılaşma 14-22 yaş grubu içerisinde oluyor. Çünkü o yaşlar birazcık daha gençlik çağının özellikleri bakımından daha riskli. 'Hayır' diyemeyebiliyorlar, ilgi çekme ihtiyaçları olabiliyor, ya da tehlikenin farkında olmayabiliyorlar. Kendilerine güven biraz fazla oluyor. Kontrolsüz ev ortamı ya da aile içi şiddet gençleri sosyal hayata daha fazla itebiliyor. O da bir kontrolsüzlüğe neden oluyor. Bu nedenle o yaş grubu bizde de dünyada da madde kullanımı açısından en riskli yaş grubu."
Zonguldak Haber.
-
Hocam o zaman siz mouseu çok nazik kullanıyorsunuz . Ben geçenlerde 2 yıllık g700den sıfır g700s e geçtim oda ne g700 ün tekerlek ve butonları folloş olmuş meğersem
. Yeni mouseun tuşları ve tekerlekleri eskiden sonra çok sert geldi. Dediğim gibi zamanla yumuşar ama ne zaman olacağı sizin kullanımınıza bağlı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Hocam o zaman siz mouseu çok nazik kullanıyorsunuz. Ben geçenlerde 2 yıllık g700den sıfır g700s e geçtim oda ne g700 ün tekerlek ve butonları folloş olmuş meğersem
. Yeni mouseun tuşları ve tekerlekleri eskiden sonra çok sert geldi. Dediğim gibi zamanla yumuşar ama ne zaman olacağı sizin kullanımınıza bağlı.
Ben dayanamadım, ürünü geri iade ediyorum kardeşim. Sanırım mağazada deneyerek almak en iyisi. Teşekürler yardımların için... -
quote:
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nuray Atasoy, şöyle konuştu:
"Bonzai sentetik bir karışım. Gördüğümüz tüm vakalarda hayaller görme, şaşkınlık, düşünememe gibi belirtiler oldu. Çünkü doğrudan beyni etkileyen, beyin için zararlı maddeler bunlar."
'OKUL HARÇLIĞI İLE ALABİLİYORLAR'
Bağımlılık bir kez ortaya çıktıktan sonra kurtulmanın kolay olmadığını vurgulayan Doç. Dr. Atasoy, "Mutlaka uzun süre tedavi görmek gerekiyor. Kalıcı hasarlar bırakabiliyor. Ölümler olabiliyor. Beyin hücrelerinde hasarlar çıkabiliyor. Bonzainin bir sakıncası da ucuz olması. Üniversite öğrencilerinden birkaç tane gördük. Okul harçlığıyla alabiliyorlar. Bu da tabii kullanımını yaygınlaştırıyor. Son 1 yıldır yaygınlaşan bir madde ama daha da yaygınlaşacak gibi görünüyor" dedi.
14-22 YAŞ GRUBU RİSKLİ
Doç. Dr. Atasoy, esrar ve bonzai kullanımının daha çok ergen yaş ve üniversite çağındaki gençlerde yaygınlaştığını ifade ederek, şöyle dedi:
"Genelde maddelerin pek çoğuyla ilk karşılaşma 14-22 yaş grubu içerisinde oluyor. Çünkü o yaşlar birazcık daha gençlik çağının özellikleri bakımından daha riskli. 'Hayır' diyemeyebiliyorlar, ilgi çekme ihtiyaçları olabiliyor, ya da tehlikenin farkında olmayabiliyorlar. Kendilerine güven biraz fazla oluyor. Kontrolsüz ev ortamı ya da aile içi şiddet gençleri sosyal hayata daha fazla itebiliyor. O da bir kontrolsüzlüğe neden oluyor. Bu nedenle o yaş grubu bizde de dünyada da madde kullanımı açısından en riskli yaş grubu."
Zonguldak Haber.
aynen güzel bir araştırma
mouse topu sert çıktı garanti servisi yumuşatma hizmeti verirmi diyenleri kapsıyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadullah68 -- 26 Ocak 2015; 18:50:33 >
-
Hocam sağlık olsun, dediğiniz gibi deneyerek almak en doğrusu. Mesela ben A4 techin aydınlatmalı klavyesini aldım, notebook klavyesi gibi ince yapılı olandan. Dedim tuşlar ince seste yapmaz ama maşallah ses olarak mekanik klavyeleri aratmıyor. Bazen gece ses olmasın diye yazma hızımı düşürüyorum. Neyse siz en iyisi dalın mağazaya gözünüze kestirdiğiniz mouse ları tek tek deneyin, gerçi teşhir ürün ne kadar sıfırı gibi olur oda tartışılır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü A4 tech alıp, zırt pırt pil parası vermektense, logitech alıp duracell pil takıp 1 seneye yakın kullanmak daha mantıklı.
m280 konusunda gelince; sırf tekerleği sert dönüyor diye aldım bu mouse'u. eskiden beri m325 kullanıyorum. ikinci m325imi kullanıyorum. M280'i aldım, tekerlek sert oyunlarda istediğim gibi AMA; m325 yüzey seçmezken, m280 her zaman kullandığım yastık ve masanın üstünde atlama yapıyor. Oyun oynamak mümkün değil, m325 asla atlama yapmıyor. boşuna para vermiş oldum maalesef. logitech m280de kaliteyide düşürmüş. bir m325'in altını çevirip bakın, birde 280'in ne demek istediğim anlaşılır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: white_predator
Hocam o zaman siz mouseu çok nazik kullanıyorsunuz. Ben geçenlerde 2 yıllık g700den sıfır g700s e geçtim oda ne g700 ün tekerlek ve butonları folloş olmuş meğersem
Ben dayanamadım, ürünü geri iade ediyorum kardeşim. Sanırım mağazada deneyerek almak en iyisi. Teşekürler yardımların için...
Dostum mağazaada açık olmuyor ki. Açık olmadığı için gitmişken mecbur alıyorsun, bu seferde mağazadan aldığın için iade hakkın yok. Mesafe satışlarında iade hakkı var sadece, çünkü denemeden görmeden alıyorsun. Mağazadan görerek aldığın için bu hal yok ama; görmenin hiçbir artısı yok. açıp bakmak zaten mümkün değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DnzIrmk
Çünkü A4 tech alıp, zırt pırt pil parası vermektense, logitech alıp duracell pil takıp 1 seneye yakın kullanmak daha mantıklı.
m280 konusunda gelince; sırf tekerleği sert dönüyor diye aldım bu mouse'u. eskiden beri m325 kullanıyorum. ikinci m325imi kullanıyorum. M280'i aldım, tekerlek sert oyunlarda istediğim gibi AMA; m325 yüzey seçmezken, m280 her zaman kullandığım yastık ve masanın üstünde atlama yapıyor. Oyun oynamak mümkün değil, m325 asla atlama yapmıyor. boşuna para vermiş oldum maalesef. logitech m280de kaliteyide düşürmüş. bir m325'in altını çevirip bakın, birde 280'in ne demek istediğim anlaşılır.
Aynen dediğiniz gibi, masanın üstünde de yastıkta da atlama yapıyor. Gittim güzel bir mouse pad aldım onda da atlama yaptı. Ben oyun oynamıyorum, çok aşıır hassas bir fareye ihtiyacım yok. Buna rağmen benim bile ihtiyacımı görmedi. Tabi bunları tecrübe etmeden önce bilmek mümkün değil. Ürünü internet üzerinden aldığım için geri iade hakkım vardı, onu kullandım...
Bazı büyük mağazalarda açık ürünler var, onları deneyerek sıfırını alabiliyorsunuz. Neyse, zaten ben M325 almaya karar verdim.
Teşekkürler yorum için...
-
Ben ürünü mağazaya götürdüm, orda incelediler ve orda evde olduğundan çok daha fazla atlama yaptı, mouse padte düzgün çalıştı sadece. Aynı model istemiyorum dedim. Çünkü sorunun sadece bendeki üründe değil, genel olarak olduğunu tahmin ettim ve haklı çıkmışım :) Şuan M317 ile değiştirdim. Mouseu yeni açtım, biraz oyun falan oynıyım, değerlendirme yazarım. Scrollu m325 ile m280 arası sertliklte. M325 iki tane var, ikisinide uzun süre kullandım, hatta ikisinide modifiye etmiştim, scroll tekerleği aşırı gevşek diye, serteştirmiştim. Seni baştan uyarayım, M325 gerçekten hassaslık ve her yüzeyde çalışma olarak çok iyi ama tekerleği aşırı gevşek, logitech buna mikro hassasiyette kaydırma demiş :) M325'in tekerleği sert olsaydı ve sağ sol tekerlek düğmeleri olmasaydı, benim için %100 kusursuz olacaktı, asla değiştimezdim. Evdeki 2 m325de tıpa tıp aynı yüzeyde aynı hassasiyette.
Özetle çok gevşek tekerlek sorun değilse m325'i al, m280, zaten denedin. ben daha önce HP X4000 denedim. M280le benzer sorunları var, uzak dur. A4 tech için hassasiyette iyi ama pil ömrü kötü diyorlar denemedim. (m325 duracelle ~10 ay hiç kapanmadan, günde en az 10-12 saat kullanım). Kullanmadığım ve merak ettiğim Microsoftlar var bluetrack ama, alttan mavi ışık saçarak ne kadar uzun ömürlü olur pili bilemem.
Aldığım ürün ve renk bu;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzIrmk -- 6 Şubat 2015; 15:46:08 >
-
Her zaman kullandığım yastık üzerinde 2.5 saat kadar oyun oynadım (FPS). Hiç atlama, takılma yapmadı. M325 kadar iyi yani. Ayrıca uzanmış bir şekilde nette gezinirken genelde bacağımın üstünde kullanıyorum, orda da sorunsuz. Tavsiye ederim yani. Bu M317 aslında M235 2.gen'in aynısı sanırım. -
Scroll'un çok hassas olması benim için önemli değil. O yüzden sanıyorum M325 benim için uygun. Madem tecrübelisiniz, sormak istediğim şeyler var;
-Orta tuşu sola, sağa yatırırken veya tıklatırken Scroll kayıyor mu? Kayıyorsa bu hiç hoş olmaz.
-Bu fare sanıyorum biraz küçük. Aynı özelliklerde biraz daha yapılı bir model biliyor munuz?
Teşekkürler... -
Bazen kayabiliyor çünkü dediğim gibi çok yumuşak scroll. Boyut olarakta standart laptop mouseları kadar işte. referans olarak gösterebileceğim birşey yok ama, logitech'in sitesinde boyutlar yazıyor çoğu modelde. m317-m235-m325 aynı boyda. Daha büyükler "full size" olarak geçiyor. m325'in bir boy büyüğü, M525 var. Ondada mikro hassasiyette kaydırma var, sağ sola yatan scroll var. m325'in büyüğü gibi yani, özellikler aynı. (iki pil ilede çalışabiliyor). -
Sanirim benim icin en uygun model bu. Ufak modeller bilek agritiyor. Acaba atlama yapar mi diye tereddutum vardi ama suphelerimi giderdiniz, tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar, yeni bir fare aldım; Logitech M280. Yalnız orta tuşu çok sert çıktı. İade etmek istemiyorum çünkü kendisinden memnunum. Logitech servisi orta tuşu yumuşatma gibi bir hizmet verir mi?
sırf şu orta tuş yüzünden mouse almaya korkuyorum bende çok fazla orta tuş kullanırım mouseler kapalı kutuda olunca deneme şansı olmadığı için bir türlü sitediğim orta tuşu yumşak basan mouse bulamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X