Şimdi Ara

services.exe [Tak ve Kullan] Pc Kasması vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HD6750GDDR3 -x4 640 AMD işlemci 6 GB Ram. Bu sistem ile CS 1.5 online oynuyorum Fps sabit 100. Fakat oyunda anlık kasmalar oluyor. Fps 30 kadar anlık düşüyor ve tekrakr çıkıyor bu yüzden mermiler istediğim yere gitmiyor.

Windows Görev yöneticisi ile kontrol ettiğim zaman Oyun esnasında services.exe (Tak ve Kullan - Olay Günlüğü) bu kısım CPU çok zorluyor. Olay günlüğünü Hizmetlerden Devre dışı bıraktım fakat Tak ve kullan devre dışı bırakamam çünkü donanımlar düzgün çalışmaz. Şimdi bu sorunu nasıl çözebiliriz ?

Bu sistemde fps düşmesi imkansız çünkü CS çok düşük bir sistem isteyen oyun. Ekran lartı ayarları hepsi performans- dikey eş zamanlı kapalı.

Sorun services.exe de bence ! Pc boştayken bir sorun yok CS girdiğim zaman o bölüm CPU yükleniyor buda kasmaya yol açıyor.

Kapatılması gereken başka hizmetler var mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 26 Ağustos 2012; 13:36:10 >

• bendede 6750 var kantırda banamı demiyo ama i5 bendeki işlemci gta 4 max payne hepsini full ayarda kasmadan oynuyorum ama gta 4 20fpsde o aynı konu (full ayar + full çözünürlük)
  • İşlemciden olacağını zannetmiyorum 4 çekirdek yani 10 tane cs oynatır heralde çünkü CS çok eski oyun :) Ama bir ihtimal olabilir. Ben oyun esnasında dediğim gibi baktım o kısım CPU zorluyor sanırım buda fps kaybına yol açıyor. Başka birşey aklıma gelmiyo çünkü. Bende ki 6750 GDR3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 26 Ağustos 2012; 13:36:39 >
  • bendeki ddr5
  • Yardımcı olcak kimse yok mu arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.