Şimdi Ara

SERVİCE PACK 3 YÜKLEDİM PC ÇÖKTÜ:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 gün felan evveldi microsoftun resmi sitesinden resmi olan windows xp professional edition uma servis pack 3 yükleyeyim dedim.Az evvel pc açıldı C ye giremedim D ye giriyorum ama her nedense C ye gireyim derken hangi programla açmak istiyorsunuz dedi.PC yi tekrar açtım kapadım bu sefer de win32 uygulaması değildir ve hiç girilmedi.Çözümü tekrar yüklemede buldum yükledim ama diğer bilgilerim gitti..

Resmen bir gece absızın gelebilirim dedi yani..

sistem restore de yaptım ama düzelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 10 Eylül 2008; 18:05:36 >

• sp3' ü sorunsuz şekilde kullanmak istiyorsan Nlite ile sp3 lü xp cdsi hazırlaman gerek ve sıfırdan kurman iyi olur

http://www.google.com/search?hl=tr&client=opera&rls=tr&hs=0ik&q=nlite+sp3&btnG=Ara&lr=lang_tr

bende hiç sorun çıkarmadı sp3 bu şekilde...

------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 9 Eylül 2008; 18:36:44 >
  • Windows update den yapacaktın güncellemeyi. Hatalı yüklenmiş olabilir. Zaten okusaydın orayı sadece uzmanlar için burdan yükleyebilirsiniz yazar.

Ev kullanıcıları için windows update yapmaları önerilir.
  • ya windows'ta sp3 tutmuyordum formattan önce sistemi ağırlaştırdığını okumuştum ki deneyince iyice anladım.çünkü ahım şahm bir bilgisayarım yok.uzun süredir kurmuyordum sp3'ü.birgün windows ken kendine güncelleme yaptı.meğer sp3 dosyalarını indirmiş.kurdum ben de ama şu an bir ağırlık hissediyorum sistem bilgisayar kolaylıkla kasılıyor.
  • windows kendi update etti bende bi problem çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: orion@bl

Windows update den yapacaktın güncellemeyi. Hatalı yüklenmiş olabilir. Zaten okusaydın orayı sadece uzmanlar için burdan yükleyebilirsiniz yazar.

Ev kullanıcıları için windows update yapmaları önerilir.

Zaten başlat-windows update den yüklemiştim ama artık bişii yüklemem.
  • ben setupuyla yükledim sorun çıkmadı hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.