Şimdi Ara

service pack 2 yi nasıl yedeklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format atacağım fakat tekrar olarak sp2 yi yüklemek istemiyorum.nasıl veya neresinden yedekleyebilirim.ayrıca diğer güncelleştirmeleride yedekleyebilir miyim?iyi çalışmalar.(win xp prof)

"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Aklıma ilk ghost geldi onu deneyebilirsin ayrı bir partition a alıp tekrar kurabilirsin ama windowsun böle bir yedekleme gibi özelliği varmı bilmiyorum bence microsof databaseden bi araştır
    en iyi yöntem sp 2 entegreli bir cd yapman veya piyasadan bulman
  • arkadaşım sen ghost diye bir program duydun mu acaba ? yedek konusunda başka bir program yok zaten sen de kullan tavsiye ederim mp3 dosyaları hariç diğer her türlü dosyayı 50% sıkıştırıyor yani rar'lıyor diyebiliriz dene kararını sonra ver.

Orijinalinden alıntı: nemesisandforce

bilgisayarıma format atacağım fakat tekrar olarak sp2 yi yüklemek istemiyorum.nasıl veya neresinden yedekleyebilirim.ayrıca diğer güncelleştirmeleride yedekleyebilir miyim?iyi çalışmalar.(win xp prof)

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.