Şimdi Ara

###SERVERLARIN 2. BÖLÜMÜNEDE ANDREAM AÇILSIN!!!!###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU OYUNUN TEK ZEVKİ ANDREAM VE CZ!NP KASMAK BU OYUNUN TEMELİDİR.AMA ARTIK PRE Sİ OLMAYANLAR artık 1. serverlara giremiyor!eger gm ler ile muhattap olabilirsek bu durumu onlara iletelim ve onlarda gerekeni üstlerine bildirsinler.yoksa bu oyunun tadı tuzu kalmayacaktır!lütfen bu yazdıklarımı ciddiye alın ve dikkatli düşünün!paralar size havadan gelmiyor!bir oyun için servet ödemeyin ve bu konu ile ilgilenin!
    ]

• +1905
  • +1907
  • gerçekleşçeğini sanmıyorum.
    k2 nin amacı zaten premium artık çoğunluğun ardreamda char açmasını bildiğinden premium aldırtmak için üzerimizde oynanan bir oyun.
    2 serverlarda açılacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlar varsa gm tanıdığı veya arkadaşı lütfen sorunumuzu iletsin!
  • Belki çook ilerde olabilir eskiden 2.serverda cz yoktu daha sonradan 2.serverlara cz eklediler.Buda onun gibi olabilir belki 5-6 ay belki 1 sene sonra 2.servera ardream ekleyebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

gerçekleşçeğini sanmıyorum.
    k2 nin amacı zaten premium artık çoğunluğun ardreamda char açmasını bildiğinden premium aldırtmak için üzerimizde oynanan bir oyun.
    2 serverlarda açılacağını sanmıyorum.

ewt öyle olabilir ama bu durumda k2 kaybedeceği şeyleride göze almalıdır birçok insan kesinlikle bu oyunu bırakacaktır ve başta BEN olmak üzere!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ok açarız sorun değil ya
  • +52000
  • biz o zaman boşa pre almış oluruzz
  • bence 3. serverlara cz acılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: N.G

biz o zaman boşa pre almış oluruzz

zevkler ve renkler tartışılmaz bin kişi oynayamazken senin ne hakkın var oynamaya herkes pre alamıyo!benimde aile mizin vermio bu yüzden KONUŞMA!
  • bencede katılıyorum ARTIK 2. SERVERLARDADA ARDREAM OLSUN!
  • presiz giriş programı ile anca 2 .servera girdiğiniz için istiyorsunuz deil mi

quote:

Orjinalden alıntı: FlamePaper

Ok açarız sorun değil ya

• +1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_43

bence 3. serverlara cz acılsın

bazıları konuyu ilgisiz buluyor ve bizimle dalga geçiyor!VE İŞTE ONLARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

presiz giriş programı ile anca 2 .servera girdiğiniz için istiyorsunuz deil mi

quote:

Ok açarız sorun değil ya

ne programı benim bilgisayarımda koxp tekteık vs hiçbir program yok ve bu forumdan birçok kişi nasıl bir insan olduğumu biliyor!14 yaşındayım ama birçok insanın olamadığı kadar şerefliyim!

• quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

presiz giriş programı ile anca 2 .servera girdiğiniz için istiyorsunuz deil mi

quote:

Ok açarız sorun değil ya

ne programı benim bilgisayarımda koxp tekteık vs hiçbir program yok ve bu forumdan birçok kişi nasıl bir insan olduğumu biliyor!14 yaşındayım ama birçok insanın olamadığı kadar şerefliyim!

programı kullanan şerefsiz deildir bende kullanıyorum presiz girişi

• +1907
  • we_all_ninger ben kullanan serefsiz demedim yanlış anlama saderce burda beni aşagılamak isteyenler war benim sözüm onlara ve kimseye hakaret etmiyorum!o kişiler kendisini biliyor!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.