Şimdi Ara

Serverlar Pop oyuna almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bi iştir bu yaw bu kadar düstümü silkroad artık premiumsuzları oyuna almamak icin oyuna charda sokuyolar server dolsun diye yazık..

• oyuna girmek için 6-7 saat denemen lazım . ayrıca max lvl ler çoğaldıkca lvl sınırını yükseltip plus almaya zorlanıyor oyuncular bu oyun oynanmaz ...lvl de durmadan artar 120 130 140 150 diye gider ömür boyunca ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

oyuna girmek için 6-7 saat denemen lazım . ayrıca max lvl ler çoğaldıkca lvl sınırını yükseltip plus almaya zorlanıyor oyuncular bu oyun oynanmaz ...lvl de durmadan artar 120 130 140 150 diye gider ömür boyunca ....

6-7 saat denesek bile c10,c9 gibi hatalar veriyor...
  • Bir Kaç Konuya daha yazmıstım SwLara Belli bir sıraya gore alıyor.. Mesela Swlar doluyken sırada 1000kisi var diyelim Serverlar düştü mü onları alıyorlar dırek sen sonradan denemeye basladıgın ıcın sıraya gırıyorsun
  • girdim simdi tekrar dc verdi denio charlar cidden artık oynanmaz hale geldi oyundan zevk alcama sitres yapıyor artık bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

girdim simdi tekrar dc verdi denio charlar cidden artık oynanmaz hale geldi oyundan zevk alcama sitres yapıyor artık bana.

Benim preli charımda yedi presiz charımdaDcnin pre ile alakası yok ama yinede
  • banlasalar su goldbotları yine 15-20 gün rahat edicez oyuna girioruz lagdan gecilmiyor bu seferde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.