Şimdi Ara

Server Toplanması ( ANA KONU) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
0
Favori
15.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. James Wilson
    Beyler bende baslayacam da r1 de olan varsa suan clandan biri bilgi almak için pm atıcam da nick verirseniz iyi olur.Teşekkürler.

Bence sen şimdi kasmaya başla, akşam 5 buçuğa kadar 35 olmaya çalış. 35 olduktan sonra akşam bana PM at, XMP veya FeMaLePR olarak oyunda olacağım. Luferson'da seni kasabilirim. Clan alımı için de FlyToStayAlive miydi neydi bi de FlyToStayEnemy midir nedir öyle bişeydi.. amaan akşam gel konuşuruz
  • Gumuskaplan ile şu anda sohbet içerisindeyiz.Warrior açmayı düşünüyorum sizin için uygunmudur acaba ?
  • quote:

Gumuskaplan ile şu anda sohbet içerisindeyiz.Warrior açmayı düşünüyorum sizin için uygunmudur acaba ?

Aramızda hiç warrior yok, sanırım bir iki tane olmasında sorun olmayacaktır ama yine de bir diğerleri cevap versin hele eksiğimiz var mıdır. Siz eğer warriorda tecrübeliyseniz warrior açın yine de

GümüşKaplan'a benim selamlarımı ilet
  • quote:

Orijinalden alıntı: irFaNLiNe

quote:

Gumuskaplan ile şu anda sohbet içerisindeyiz.Warrior açmayı düşünüyorum sizin için uygunmudur acaba ?

Aramızda hiç warrior yok, sanırım bir iki tane olmasında sorun olmayacaktır ama yine de bir diğerleri cevap versin hele eksiğimiz var mıdır. Siz eğer warriorda tecrübeliyseniz warrior açın yine de

GümüşKaplan'a benim selamlarımı ilet

Uskoda warrior kullanmadım asasta proyumdur fakat pvp serverlardaki edindiğim tecrübeler mevcuttur.Selamınızı iletiyorum. :)

• düştü
  • Beyler mage açtım nickim InmortalSoldado.Antremanım nedeniyle şimdi çıkmak zorundayım aksam 9 da biter antreman ondan sonra eve gelip giricem.Simdiden tesekkürler.
  • oyun geldi mi ?
  • http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=59555

beyler katılalım mı :D şarkı önerilerinizi link koyarsanız sevinirim:D küfür argo vb olmasın şarkıda
  • linkin park - faint olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=59555

beyler katılalım mı :D şarkı önerilerinizi link koyarsanız sevinirim:D küfür argo vb olmasın şarkıda

Geçen yıl ki yarışmaya katılmayı düşünmüyorsunuz herhalde
    Jun 8 2010,

• quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Jun 8 2010,

• Buda bizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

quote:

quote:

Jun 8 2010,

Tarihe bakmadım :D

• quote:

Buda bizden

Nezaman Yaptınız Lan Bunu Ben Niye Yokum

• Acele oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 22 Haziran 2011; 22:56:53 >
  • Beyler size o yarışmayla ilgili konu yardımı yapabilirim. Bir mage vardır(ben:D) bütün clanı savaşta (arenada) öldürmüştür ve clan güçlenip (exp+item takviyesi) düşman mageden öcünü almak istiyordur.
  • Ben niye yokum? Beni niye almıyorsunuz?
  • quote:

Ben niye yokum? Beni niye almıyorsunuz?

Benim bile haberim yoktu valla, oyunda bu kararı aldık
  • Sabahlayan varsa exp kasalım mı ?
  • quote:

Sabahlayan varsa exp kasalım mı ?

Oyuna girmiyon sen heralde hiç gözükmüyorsun:D Vallaha ben bozdum charı pazar yapıyorum az.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.