Şimdi Ara

Server popülasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilemiyorum... Conan şu an ne durumda Aqulonia da oynayan biri olarak diyebilirim ki, düşük levellı oyuncu alanları bomboş. herkes khitai da instance dönüyor. gecede 4 raid dönüyor. öyle olunca etraf bomboş görünüyor. aqulonia da gecede giren oyuncu sayısı en fazla 250-300 olsa gerek. fury veya cromda durum nasıl? ya da online oyuncu sayısını bir yerden öğrenebiliyor muyuz? kendimi yalnız hissetmeye başladım.



  • birini silebilsek keşke
  • Valla ben de bilmiyorum ki dönelim desek durumu.
    Nolcak bu oyunun hali bilmiyorum valla
  • Şu an en kalabalık serverlardan birisi Crom'dur. Değişiklik düşünüyorsan tavsiye ederim.
  • Crom en çok göç alan server. PVE serverı olduğu için PVP'yide PVE'yide her daim bulmak mümkün. Siegelerde crash çok az oluyor bu yüzden pvp guildleri ile bir pve serverına taşınabiliyorlar. Çok fazla raid dönüyor insanlar Crom'u tercih ediyor. Üstleri başları biran önce epic olsun diye. Minigamelerde premade çok az. CE'de bori yapan kişi sayısı az.
    Oyuncular için daha uygun bir server olmaya başladı Crom.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Falchon

    Valla ben de bilmiyorum ki dönelim desek durumu.
    Nolcak bu oyunun hali bilmiyorum valla

    Cromda oyuncu kaynıyor diyebilirim.Gecenin,daha doğrusu sabahın 5'ine kadar raid bulunuyor,yine aynı şekillde mini gamelerde millet cirit atıyor.Furyde çökecek,croma karakter taşımak yasaklanıcak diyede bir tahminim var.Çünkü furyde ortam rahat değil.Bu oyunda ne sırf pve yapabilirsin,nede sırf pvp.Oyun her iki sitemide desteklemekte.Furyde pve namına bişey bulman imkansıza yakın,yada çok çetrefelli.Bi ara furyde tek bir şahsiyet raid düzenliyordu,oda t1'di.Doğru dürüst raid yapılamazdı bu tip işi bilmeyen kişilerle.75 lvl'ler kaynardı raidde.Yakhmara fire dmg verilmeyeceğini bilmeyenler,kylikiye taşın başına çıkıp spell yağdıranlar,bane?,oda neki diyenler vs,vs.Yanlız yanlış anlaşılmasın,furynin geneli bu demiyorum,birkaç grup çıkardı böyle.Ama tabi oyuna lanet okumana yeterli olurdu bu olaylar.

    Tabi ben furyden göç etmeden olaylar bu şekildeydi,şimdi ne durumdadır bilmiyorum.Cromda düzgünce raidlerimi yapar,khitayide özgürce gezip görev yapar ve oyun hayatımın %80'nini mini gamlerde pvp yaparak geçiririm.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.