Şimdi Ara

Server'dan dolayı 2 afk ve Diana.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ranked'da top ta Vlad, adc olarak ta twich vardı bizde. Adamlar, cok büyük ihtimalle server'dan kaynaklı bir sorundan dolayı her 20sn'ye bir kopup bağlandılar, 2 afk vardı anlayacağınız. Ben ww jungle dönüyordum, pek etkili olamadım açıkçası ama mid oynayan Diana bu 2afk ya rağmen takımı carrylemek üzereydi. 28e 4 oynadı yanlıs hatırlamıyorsam. Önlenen yenilgi de olmadı. Kendim için değil de o Diana'ya üzüldüğümden açtım bu konuyu. Hakkındı bu oyun kardeş dediğimde, boşver be olum zaten hep böyle aldırmıyorum artık dedi. Bu forum da ise takımına 1 afk gelip 10 dk sonra oyuna dönüpte oynamaya calısan insanlara ithafen sayfalarca qq konuları açılıyor, garip..

• Ağlayasım geldi lan Diana nın tepkisini okuyunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Server'dan dolayı 2 afk ve Diana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alismasa nolucak riot bu ..
    Aynısı bana kha yla oldu ticket attım tek yapabilecegimiz özür dilemek dediler. Bi güzel sovdum bunlara ama göndermeye g.tüm yemedi

• wp diana

• kardes direk arkadas ekleseydin ben öyle yapiyorum cunku tr serverinde olgunca konuşan insan çok az...

• bendim o
  • Naylon 5 in laneti
  • Bugün bizde de 3 afk vardı . 25 dk 2v4 oynadık , daha dogrusu 1v4 oynadım . 8-2-5 bitirdim vi ile Allahtan kayıp telafisi verdi.

• bizdede baya sorun oldu bugun

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AynıBea

.

+1
  • 2 afk ile maç kazandığımızı hatırlıyorum afk kalmadan önce baya 2 kule farkımız vardı tek tek yakalayıp tfden kaçındık herkes 1 lane pushlarken karşı takım ne yapıcağını şaşırdı yavaş yavaş kule aldık tanklarıda yoktu baronda hacamat edip oyunu bitirmiştik o değil o maç afkmiz olmasa maçı kaybedebilirdik bile o kadar takmıyoduk maçı ama karşı takımdan "la afkniz var sur verin uğraştırmayın" gelince tryhard modunda nirvana yaptık.

(Yazdıklarımı bende anlamadım biri anlarsa düzenleyip alıntılasın haydin yattım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

Ranked'da top ta Vlad, adc olarak ta twich vardı bizde. Adamlar, cok büyük ihtimalle server'dan kaynaklı bir sorundan dolayı her 20sn'ye bir kopup bağlandılar, 2 afk vardı anlayacağınız. Ben ww jungle dönüyordum, pek etkili olamadım açıkçası ama mid oynayan Diana bu 2afk ya rağmen takımı carrylemek üzereydi. 28e 4 oynadı yanlıs hatırlamıyorsam. Önlenen yenilgi de olmadı. Kendim için değil de o Diana'ya üzüldüğümden açtım bu konuyu. Hakkındı bu oyun kardeş dediğimde, boşver be olum zaten hep böyle aldırmıyorum artık dedi. Bu forum da ise takımına 1 afk gelip 10 dk sonra oyuna dönüpte oynamaya calısan insanlara ithafen sayfalarca qq konuları açılıyor, garip..

Acısını paylaşıyorum ancak biraz önce 10 dakika afk kalan khamız geldi ve oyunu 15 dakikada bitirdik.

Ziggsle ben deniz tris taşıdık. :D İyi oynadım diyebilirim lee 1 tane q atamdı her seferinde dodgeledim.Atacağı zamanı hissetmek mevzu.

28 e 4 pratikte hoş görünebilir ancak pek iyi birşey sayılmaz.Sonuçta bir wukong değil diana stun yiyince ölecek.

15 e 4 oynayıp gerisini asistini alarak takımına bıraksaydı belki birşeyler yapardınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.