Şimdi Ara

Server Busy sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizdede unable connect diyomu girerken account felen yazınca felen veya bekleyip 20 dk kalınca busy diyomu ya cok sıkıldım yeter ya :S

• Beylerr kücük kare ekranda server busy diyo bu şans olabilir dünde böyle olmustu hep kapatıp acın online diyince cabuk girin.. Sıra beklemeden girersiniz.. hep kapatıp acın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bana PÜSKEViT AL

Beylerr kücük kare ekranda server busy diyo bu şans olabilir dünde böyle olmustu hep kapatıp acın online diyince cabuk girin.. Sıra beklemeden girersiniz.. hep kapatıp acın.
    Arkadaşlar bu sadece sizde değil malesef bende 'de var ve eminimki bi çok kişide suan bu sorundan yakınıyor bence Sorunumuz genel belki oyun içi bi sorun vardır diyecegim ama bugunlerde sık olmaya basladı -.-
  • quote:

Beylerr kücük kare ekranda server busy diyo bu şans olabilir dünde böyle olmustu hep kapatıp acın online diyince cabuk girin.. Sıra beklemeden girersiniz.. hep kapatıp acın.
    Şu an benim dediğim gibi yapanlar benle beraber oyun a girdi online yazar yazmaz ;)
  • quote:

Sabah 11'de girmiş olup arada bir oynamıştım, arada dışarı falan çıkmıştım şimdi gireyim bir el atayım dedim Season Closed + Server Busy. Teşekkürler RIOT sayende yeni küfür kombinasyonları yaratıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkdog5

Sabah 11'de girmiş olup arada bir oynamıştım, arada dışarı falan çıkmıştım şimdi gireyim bir el atayım dedim Season Closed + Server Busy. Teşekkürler RIOT sayende yeni küfür kombinasyonları yaratıyorum.

Alıntıları Göster
    Aynen oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkdog5

Alıntıları Göster
    Şuan busy yazıyor online yazmıyor hep kapat ac online oldugu an gir kardeşim sırasız giriyo
  • quote:

Şu an benim dediğim gibi yapanlar benle beraber oyun a girdi online yazar yazmaz ;)

Launcher'da değil sıra bekledikten sonra busy diyor.
  • quote:

Şuan busy yazıyor online yazmıyor hep kapat ac online oldugu an gir kardeşim sırasız giriyo

Alıntıları Göster
    harbiden bu durum bi çok oyuncusunu sıkmaya basladı Online oyun oynayanlar bilirler ve oynadıgı oyunu bırakanlarda bilirlerki bi oyun bırakılyorsa Lag , Traffic , Kasma vs durumlar söz konusudur tamam günlük bakımlar bile gördük ama bu çok sık olmaya basladı sitesinde Online olarak gösteriyor bunu kim acıklayabilirki -.- netmi yavas dersin pcmi dandk derdin ha bide tek biz değiliz bu sorunlar düzeltilse 4 - 4lük bi oyun bakım değil, bi sorun yok bizim ortak sorunumuz ne o zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

Launcher'da değil sıra bekledikten sonra busy diyor.

Alıntıları Göster
    Şu an launcher'da busy.
  • quote:

Şu an launcher'da busy.

Alıntıları Göster
    BIKTIM ! KAPATIYORUM AÇIYORUM YOK , HALA BUSY
  • quote:

Orijinalden alıntı: chasrap35

Alıntıları Göster
    online çabuk girr ben girdim oyundayım şu an
  • quote:

Alıntıları Göster
    Benim taktik bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

Benim taktik bu

Alıntıları Göster
    Hala Busy Pcye Dalacagım !

• quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

Benim taktik bu

Doğrudur kardeşim.. Senden öğrendim.. :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Anaa kapadım açtım valla oldu Teşekkürler püskevit.

• quote:

Alıntıları Göster
    kapatıp açtım oldu ayrıca bekletmedi

• quote:

Bende online oldu oyuna girdim bile ben şu an 5v5 :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    server busy diyor suan

Server Status - Busy

Our servers are currently set to busy to help us maintain the stability of the service. We are closely monitoring the number of users online, and we will remove the busy status as soon as possible. Your patience is always appreciated while we work to allow everyone access to PVP.net again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 20 Haziran 2011; 20:49:59 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar emeğin kiymetini bilenlerin olması cok güzel bişey.. Ama bu arada bunu bana söyleyen kişi Lugi'dir asıl ona teşekkür etmeniz gerek :) Ben sadece size duyurdum :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.