olurda bişey olursa yedek charlarla girip 3 attacker farmımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz 91 lvl 24/7 bana ait değil (ama günün büyük bir kısmı bana ait)o yüzden 98 lvl başka bir wizardla giriş yapacağım
katılırsanız auto res auto party bunlar bilindik ihtiyaçlar zaten bütün ayarlamalar bana ait yalnız günün 5 saati pc başında olamayacağım (tabi charlar botta olacak) party'i katılanlardan birine emanet edeceğim bundan herhangi bir çıkar gözetene para iadesi yapılmaksızın partyden atacağım
sp artışı şu şekilde gördüğünüz gibi party'de farm yapan member olmadığı halde saatte 2.5k diğer durumda 2 3 kat artış mümkün :http://www.xfire.com/video/5084fa/
kendi charıma kasacağım sp tamamen katılıma bağlı bu yüzden farmı bitince gidecek kaygısı olmasın
farm süresince sadece dlvl size ait diğer tüm ayarlamaları ben yapacağım
oyundan düştüğüm vakit oto giriş yapacak ve party davetlerini otomatik olarak gönderilecek tabiki bunlar bot fonksiyonu dediğim gibi tüm sorumluluk bana ait
güvenilirlik açısından kaygınız olmasın kendi ev adresimide verebilirim mesaj sayım sizde bir şüphe uyandırabilir ama kesinlikle böyle bir amaç içerisinde değilim
fiyatlandırmada şu şekilde : 500k sp = 25tl 1m sp = 50tl 2m sp = 90tl 3m sp = 140tl
sorularınız için özelden mesaj atabilirsiniz ... Veya belirtmemi istediğiniz başka bir bilgi varsa istek veya önerileriniz için yorum bırakın