Bildirim
server 2003 SAS sorunu
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
belki raid yapısı bozulmuştur
bu durumda server'in raid cd si ile açıp yapıyı tekrar gözden geçirmek gerekebilir
quote:
Orjinalden alıntı: BeRK80
selam arkadaslar benim server çöktü.üzerinde 3 adet SAS Hdd var.tekrar kurmaya calısıorm ama gormuyor HDD leri.. ne yapmam lazım.yardımcı olursanız sevinirim.tsk ederm.
-
onu yaptım hersey normal gorunuyor.simdi server 2003 cdsini koydum ya işde normal kuruyor ama sonra enter dediğimde hiçbir sabit disk bulunamadı dior.. -
o zaman server 2003 cd raid kartını tanımıyor olabilir
sistem kurulurken f6 ile raid disketini takmayı denediniz mi
quote:
onu yaptım hersey normal gorunuyor.simdi server 2003 cdsini koydum ya işde normal kuruyor ama sonra enter dediğimde hiçbir sabit disk bulunamadı dior..
-
anakart cdsinin içerisinde sas raid driver var onlarıda denedim f6 la ama disk yok dior.normal biosta hdd leri goruor ama onlara baktım... -
cd içerisindekileri nasıl denediniz
f6 ile kuruluma geçtiğinizde flopy disket ister
o ekranda disketi koydunuz mu -
tmm diskleri gosterttim 3 adet bolunmemiş disk gosterior.simdi sormak istediğim 3 ünüde etkinlestirim mi yoksa sadece windows kuracam diski etkinleştirip kurmam yeterlimi ? -
3 adet disk gösteriyorsa raid kullanmıyorsunuz demektir
tabi ki server kuracağınız diski etkinleştirmek yeterli, diğerlerini server kurulduktan sonra etkinleştirebilirsiniz
çok önemli değil
quote:
tmm diskleri gosterttim 3 adet bolunmemiş disk gosterior.simdi sormak istediğim 3 ünüde etkinlestirim mi yoksa sadece windows kuracam diski etkinleştirip kurmam yeterlimi ?
-
anladım.yani kurulum bittikten sonra bu diskleri birleştirebilirim? -
siz nasıl kullanmak istiyorsunuz
3 tane ayrı disk istemiyormusunuz
fiziksel olarak ayrı olan 3 diski yazılımsal olarak birleştirmek mi istiyorsunuz
yoksa önceden raid sistemi mi vardı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- pineview nedir
- pdf siyah beyaz yapma
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- zyxel modem kurulumu
- bağlantı sıfırlandı.
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kartı resetleme
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X