Bildirim
Sert çocuk olmayı seviyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yalan eski nicki Barbossa. Yazdan bir konusunu hatırlıyorum gerçekte bir arkadaşı SS çekip SS i forumamı ne atmıştı olaylar olmuştu. Bu üye kızdı sonra forumdan birden uzaklaşmıştı
Yanlış hatırlıyorsamda kusura bakma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 3 Kasım 2015; 23:44:27 > -
tamam sutunu icip yatabilirsin,serseriligini kanitladin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay şu. Kızım diye konum açıp internetten kız eli fotosu bulup konuya atmıştım. Tabi her kız konusu gibi tutmuştu 3 sayfa falan oldu. Konuyu saçma sapan kız konularının tuttuğunu kanıtlamak için açmıştım. Konu tutunca ilk mesajı düzenleyip kız falan değilim bunu kanıtlamak için yaptım yazdım. Adminler anında uçurdu konuyu -
USA USA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam aklıda kalmış birşeyler hatırlıyorum diye eminde olamadım Kusura bakmayın.
Hatta avatarınızda Beyaz fona bir korsan resmi gibi birşey vardı diye aklımda kalmış. -
Aynen dostum avatarım öyleydi. Seninde uzun zamandır aynı nick aynı avatar sıkılmadın mı -
quote:
Orijinalden alıntı: DATNET
Aynen dostum avatarım öyleydi. Seninde uzun zamandır aynı nick aynı avatar sıkılmadın mı
Arada bir düşünüyorum da sonradan beni hatırlayan böyle hatırlasın diyorum.Artık hem ben hemde forumda çoğu tanıdığım kişi alıştı.
Ben ceylan gördüğüm de aklıma -b0Ni eczane gördüğümde turbolinea aklıma geliyorsa.Biri de bir konunun içinde kaplumbağa geçtiğinde de aklına geleyim isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X