Şimdi Ara

Sert çocuk olmayı seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belimde silah taşımayı, deri ceket giymeyi siyah gömlek giymeyi, altın saat takmaı seviyorum. daha 12 yaşımda olduğum için öğretmenlerim kızıyor ama ben yine de yapıyorum

• Yalan eski nicki Barbossa. Yazdan bir konusunu hatırlıyorum gerçekte bir arkadaşı SS çekip SS i forumamı ne atmıştı olaylar olmuştu. Bu üye kızdı sonra forumdan birden uzaklaşmıştı

Yanlış hatırlıyorsamda kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 3 Kasım 2015; 23:44:27 >
  • tamam sutunu icip yatabilirsin,serseriligini kanitladin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Olay şu. Kızım diye konum açıp internetten kız eli fotosu bulup konuya atmıştım. Tabi her kız konusu gibi tutmuştu 3 sayfa falan oldu. Konuyu saçma sapan kız konularının tuttuğunu kanıtlamak için açmıştım. Konu tutunca ilk mesajı düzenleyip kız falan değilim bunu kanıtlamak için yaptım yazdım. Adminler anında uçurdu konuyu
  • USA USA

• Anladım hocam aklıda kalmış birşeyler hatırlıyorum diye eminde olamadım Kusura bakmayın.
    Hatta avatarınızda Beyaz fona bir korsan resmi gibi birşey vardı diye aklımda kalmış.
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum avatarım öyleydi. Seninde uzun zamandır aynı nick aynı avatar sıkılmadın mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Aynen dostum avatarım öyleydi. Seninde uzun zamandır aynı nick aynı avatar sıkılmadın mı

Arada bir düşünüyorum da sonradan beni hatırlayan böyle hatırlasın diyorum.Artık hem ben hemde forumda çoğu tanıdığım kişi alıştı.

Ben ceylan gördüğüm de aklıma -b0Ni eczane gördüğümde turbolinea aklıma geliyorsa.Biri de bir konunun içinde kaplumbağa geçtiğinde de aklına geleyim isterim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.