Şimdi Ara

serserilerden dayak yiyordum az kalsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski sevgilim (peynir türü) başka okuldan bir çocuga ona hakaret ettiğim tarzı şeyler söylemiş ama tanımıyorum bile çocugu,kendide gelememiş buranın en adi serserilerini yollamış.Allahtan arkadşaı mvardı yanımda ondan korkutularda bii yapmadan konuştular sadece,malın biri de gel teke tek yapalı burda istersen diyor.Allahı msen güç ver bize böyle mallardan korunmak için.

arkadaşlar böyle kalmak istemiyorum,hemen spora başlıycam ama bodye mi başlayayım boksamı? kendimi savunmak istiyorum
    (burdaki boks salonu kötü biraz hocası ilgilenmiyormuş pek)

• Wing chun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otur derslerine çalış sincap boş insanlarla muhattap olup da boş işlerle uğraşma
  • Onlardan sadece güçle değil, aklınla da korunabilirsin.Kızla muhattap olma bir daha.Serseride olsa, 1-2 kelimeyle uzaklaştırabilirsin.Baktın olmuyor önce serseriyi, sonra o kızı
  • muay thai
  • geçmiş olsun hocam bizim burada o tiplerden sürü ile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Onlardan sadece güçle değil, aklınla da korunabilirsin.Kızla muhattap olma bir daha.Serseride olsa, 1-2 kelimeyle uzaklaştırabilirsin.Baktın olmuyor önce serseriyi, sonra o kızı

zaten kendileri de dediler kızı .... diye,babam duysa zaten öldürür çocukları adamçalıştığı yerde birini camdan atıyormuş az kalsın ama kalp hastası ve böyle şeylerle onu sıkmak istmeiyorum.kendimde halledemem malesef çünkü bunlarda akıl yok. aklı olan insanlarda iletişimim iyidir fakat hayvanlarla iletişim kuramıyorum(hayvanlara hakaret ettim kedilerle köpeklerle aram iyidir onlarla da anlaşıyoru mama bu insan denen varlıklarla ugraşamıyorum)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    İş Yerinde Küfür Yedim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Body ne alaka la , onlarca savunma sporu var ama senin iki seçeneğin arasında body mi var ?

• MSN dönemi lise ortamı gibi, neresi orası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

geçmiş olsun hocam bizim burada o tiplerden sürü ile var

sağol kardeş,bence bunların temizlenmesi lazım artık
  • bence kızı bi yerde yakala patronun kim olduğunu göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

10,15 sene sonra görürsün bunlardan biri başbakan olursa şaşırmam adamlar en az 5 çocuk yapıyor

• O tipler temizlenmez karşim. Uğraşmayacaksın aldırmayacaksın pek. Yapacağın birşey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Body ne alaka la , onlarca savunma sporu var ama senin iki seçeneğin arasında body mi var ?

kardeş burda bi boks var bide body,küçük bir ilçe @WarriorAngel burası daha odönemlerde gelişme yok
  • quote:

quote:

quote:

10,15 sene sonra görürsün bunlardan biri başbakan olursa şaşırmam adamlar en az 5 çocuk yapıyor

kardeş böyle zorbaları başa geçirmezler çünkü bunlar salak,bir zorba başa geçecekse o akıllı biridir bunlar gibi biri olamaz kesinlikle,polisler bürolarında oturmak yerine şehir içinde sürekli gezseler iyi olur geceleri,almanyada öyle diye duymuştum

• 1 yil Boks + 1 yil güreş + devaminda body.

Tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi biber gazı keyfine bak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş böyle zorbaları başa geçirmezler çünkü bunlar salak,bir zorba başa geçecekse o akıllı biridir bunlar gibi biri olamaz kesinlikle,polisler bürolarında oturmak yerine şehir içinde sürekli gezseler iyi olur geceleri,almanyada öyle diye duymuştum

bunlar geçmesede bunların ırkından olanlar geçer kardeş bunlar sayesinde yani

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

1 yil Boks + 1 yil güreş + devaminda body.

Tavsiyemdir.

kardeş ilk hangisine başlamalıyım yani bizim arkadaş boksa gidiyor bayadırda bi gelişme yok gibi yani,ama bodye gitmiş olan arkadaş döve döve nüfusu yarıya indirdi çok iyi dövüşüyor ne yapıcam bilemedim, boksda kuşak atlamayada 40 tl istiyorlarmış oda biraz agır gelir
  • ne uğraşıcan boksla kareteyle al yanına bir kutu biber gazı feriştahı gelse bir şey yapamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.