Şimdi Ara

Serseri Tip Seven Mağdur Bir Kadın Daha (Şiddet İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne buluyorlar böyle tiplerden anlamış değilim. Kültürlü insanlar varken..

Ayrıca devlet bu insanları içeriden çıkarmamalı. Bunlar cezasını çekse bile yine aynı şeyleri yapar. Çünkü kanı bozuk tipler.

https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/umitcan-uygunun-arkadasi-canli-yayinda-genc-kizi-darbetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 11 Mart 2021; 21:21:59 >

• hocam diyoruz diyoruz, sonra hoşgörüsüz geri kafalı oluyoruz. Arı kovanı diye bir örnek de verdim. Bir duvarda arı kovanı var, kızlar bile isteye, bile bile gidip ellerini duvar deliğine girdirip arı kovanını rahatsız ediyorlar, sonra neden arı beni soktu, tüm arılar aynı diye ağlıyorlar, sonra gidip yine eşek arısı kovanı buluyorlar.

Forumda defalarca yazdım, bakın dedim kızlar serserilere prim vermese bunlar olmaz dedim. Buna bile tahammül edemediler bana blok bastılar. Bir gerçeği dile getirmek yanlışsa, yanlışın üzerinde ısrarla dururum. Birçok üyeye bunu anlatmaya çalışıyorum blokluyorlar. O zaman kızlar efendi erkek değil serseri bulsunlar size göre? Bunu duymaya bile tahammülleri yok.

Benim ne ilişkim var ne birşeyim var. Napayım ben mi dövdüm.. Sıkıldım artık kadın da kadın kadın da kadın.. her yıl kaç erkek işsizlikten intihar ediyor? Neden bunlar kimsenin umrunda değil. Değil çünkü erkeğin görevi demi evi geçindirmek. Ama kızlar anca süslenip gezsin istediğiyle fingirdesin sonra kekonun biri ayarı verince ben neden bunu dert edineyim kendime? Olay tabii ki kötü kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok. Anlaşamıyorsan ayrılırsın biter. Ama ben bu duyarlardan bıktım artık.

Onlarla gezip tozarlar işleri bitince de efendi erkek ararlar.Bu tür tuzaklara düşmeyin beyler.Hele yaşı 30-35 aralığındaysa gününü gün etmiş ve enayinin birini aramaktadır.

Sakın aklınıza bu bana aşık lan fln diye gelmesin.Yaşı geldiği için enayinin birine kapağı atmak için yer arıyorlar.Bu saatten sonra tipe flnda bakmıyorlar.Memur olsun, durumu ortalama olsun yeter  

• Eski çağlardan kalan bi alışkanlık, odunu kafaya vurdugu gibi mağaraya sürükleyip sahip oluyorlardı kadınlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam diyoruz diyoruz, sonra hoşgörüsüz geri kafalı oluyoruz. Arı kovanı diye bir örnek de verdim. Bir duvarda arı kovanı var, kızlar bile isteye, bile bile gidip ellerini duvar deliğine girdirip arı kovanını rahatsız ediyorlar, sonra neden arı beni soktu, tüm arılar aynı diye ağlıyorlar, sonra gidip yine eşek arısı kovanı buluyorlar.

Forumda defalarca yazdım, bakın dedim kızlar serserilere prim vermese bunlar olmaz dedim. Buna bile tahammül edemediler bana blok bastılar. Bir gerçeği dile getirmek yanlışsa, yanlışın üzerinde ısrarla dururum. Birçok üyeye bunu anlatmaya çalışıyorum blokluyorlar. O zaman kızlar efendi erkek değil serseri bulsunlar size göre? Bunu duymaya bile tahammülleri yok.

• Bu adamla 2 dakika muhabbet etsen ne bok olduğunu anlarsın zaten ve bu kız ne bok olduğunu bile bile bu adamın yanında duruyorsa kusura bakmasın ama dayak yemesi hiç umrumda olmaz. İşin garip tarafı serseri seven kızlar şimdi bu adama mesajlar yağdırıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar ve şu badboy takıntısı
  • benim tanıdığım bir eczacı kadın var 40 lı yaşlarda ve güzel bir kadın sarışın falan kadın inanılmaz dürüst ve iyi niyetli birisi ve evlenmemiş.

Neden evlenmediğini şimdi anlıyorum.

• Kadını dövmekle kalmamış bir de dövdüğü görüntüleri canlı yayın yaparak izletmiş. Tünelin ucu hiç de iyi bir yere çıkmıyor. He bu arada evet kadınların da tercih ve kararlarının sonuçları bunlar. Tipten, kılıktan, duruştan ne nane oldukları belli halbuki. Böyle tiplerin 100 metre yakınında bile neden bulunursun ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelde şimdi bu tiplere acı. kimse kusura bakmasın herkes hak etti gibi yaşar.

• Benim ne ilişkim var ne birşeyim var. Napayım ben mi dövdüm.. Sıkıldım artık kadın da kadın kadın da kadın.. her yıl kaç erkek işsizlikten intihar ediyor? Neden bunlar kimsenin umrunda değil. Değil çünkü erkeğin görevi demi evi geçindirmek. Ama kızlar anca süslenip gezsin istediğiyle fingirdesin sonra kekonun biri ayarı verince ben neden bunu dert edineyim kendime? Olay tabii ki kötü kimsenin kimseye şiddet uygulamaya hakkı yok. Anlaşamıyorsan ayrılırsın biter. Ama ben bu duyarlardan bıktım artık.

• Mustehak böyleleri. Oh olsun.
    Temiz aile çocuğu yanaşsa asagilayarak bakar zilli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 10 Mart 2021; 14:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Mustehak böyleleri. Oh olsun.
    Temiz aile çocuğu yanaşsa asagilayarak bakar zilli.
    Hatta küfür etmediği lan lı lun lu konuşmadığı için hafif kro takılmadığı için "serseri" bi imajı olmadığı için böyle temiz erkeklerede "bune ya hiç erkeksi değil, ayrıca çok iyi niyetli hiç zor değil benim ilgimi çekmiyor" derler.

Kadınların "erkeksilik" dedikleri şeyi malesef böyle saçma sapan hıyar heriflerde buluyolar. Çekici gelen hislerini değiştirmedikleri sürece sürece böyle yanlış erkeklere daha çok prim çıkar. Üzülerek söylüyorum ama etrafımdaki kızların hangi erkeklere karşı hissiyat beslediklerini az çok biliyorum çünkü hemcinsimi ben tanıyorum.

• Onlarla gezip tozarlar işleri bitince de efendi erkek ararlar.Bu tür tuzaklara düşmeyin beyler.Hele yaşı 30-35 aralığındaysa gününü gün etmiş ve enayinin birini aramaktadır.

Sakın aklınıza bu bana aşık lan fln diye gelmesin.Yaşı geldiği için enayinin birine kapağı atmak için yer arıyorlar.Bu saatten sonra tipe flnda bakmıyorlar.Memur olsun, durumu ortalama olsun yeter  

• Bu saatten sonra hiç birine acımam, maço erkek seven işte bunlar.

Yarın öbür gün sevgilim dışarda beni korur diye bunlarla çıkıyorlar ki sanki sürekli tehtid altındalar?!

ortalama insan ile takılacaklarına evde paso bunlardan mobbing yemeyi tercih ediyorlar..

çıkın sakin insanlarla? yoo ortamlarda ismimiz geçsin..

Dışarıda sakın şiddete uğrayanlara karışmayın, sokakta kavga edip evde barışıp hard barışma seksi yapıyorlar.

Sosyal medyada bu kadar her şey ayyuka çıktıkdan sonra herkes kendine yakışan seçimi yapsın ve sonuçlarına katlansın.

Hadi yallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 12 Mart 2021; 3:16:3 >
  • Geçen bir tane kız dikkatimi çekti genç ve oldukça güzel. İşte sevgilim var diyor ama kim olduğu belli değildi göstermiyordu. Dedim kesin kirli sakallı, arkadaşları ile viski içerken fotoğrafları vardır, BMW kullanıyordur vs vs ve bingo  Aynen bu tipten birisi çıktı, şaşırdık mı hayır tabi ki

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Chivas Regalse kaç, Jim Beamse yanaş  

• Acımam bu tip kadınlara. Gebersinler..

• Chivas Regal  

@Katiller de Ağlar

• Bütün bunların altında yatan zaten dibine kadar erkek toplumu olmamız bizim kızda erkek öğrenmiş işte onlari erkek sanıyor zaten bu tip adamların gayet iyi yolunu bulduğu bir ülke inşa etti büyüklerimiz sağolsun.

Macoluk,kiroluk gırla öyle bir toplum ki kadını bile normal bir adamı eksik sanıyor illa sağı solu oynayacak poz kesecek falan.Bunlar kızların suçu değil beyler bizim toplumun suçu.

Siyasete bakın mesela dibine kadar adamlık,saf güç kutlaması,korumalar,sen bana şunu diyemezsinler.Boyle iklimden bunlar çıkar.

Gidipte kadınların hareketlerine bu gibi şeylerle köstek olmayın bu bir kadın erkek ilişkisi sorunu değil toplumsal bir sorun bu.

Toptan bir siddet artışı var eskiden kavgacı biri olmama rağmen ben bile çekinir oldum yahu otobüste incir çekirdeğinden silah çıkardi adam adama.Artik manyaklik almış başını gitmiş buda bunların yansıması.

Eskiden biriyle tartışırken tek muhattabin olduğunu bilirdin simdi nereden kim çıkacak kimden ne çıkacak belli değil.

Adam orada kadini dövüyor öbürü mustehak diyor bunlara e arkadaş sen yanlış sevgili seçimi yapan her kız ölmeyi hak ediyor diyorsun insanlıktan çıkmıssin haberin yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.