Şimdi Ara

Sersemleştirip dikkat bozmayan antidepresan lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anksiyete,depresyon, hiperaktivite, dikkat eksikliği ne ararsanız var. 3-4 ay önce cipralexi bıraktım ders çalışmam gerektiği için. acayip uyku yapıyordu, günde 15-18 saat. uyanık olduğumda esneme, göz kapaklarım açıkken bile uyuyordum. ama hiç sorun değildi, anksiyeteme çok iyi geliyordu. gece-gündüz ders çalışmam gerekmese hiç bırakmazdım. şuan sınava hazırlanıyorum ve gözümü kırpmadan ders çalışmam lazım. hiperaktivite ve dikkat eksikliği için doktor ritalin ve concerta verdi bunları dönüşümlü olarak duruma göre kullanıyorum ama zaten çoşan anksiyetemi daha da çoşturuyor. bu ikisini bırakınca da ders çalışamıyorum böyle saçma bir kısır döngü içerisine hapsoldum. bi fikri olan bir şey desin yardım etsin. kafayı yiyeceğim. concerta-ritalin ile birlikte gidecek antidepresan var mı ? biri bir şey desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonalaylı -- 12 Ekim 2016; 22:42:56 >

• depresyon diyo hiperaktivite diyo. bipolar hastası mısın sen arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yok hocam alakası yok. benim ki strese bağlı. 1-2 ay bulunduğum ortamdan uzaklaşsam, doğru dürüst yaşasam sıkıntı kalmayacak.
  • sağol hocam. doktora gittiğimde soracağım, beni ders çalışmaktan alıkoymayacak bir antidepresan lazım diye. cinsel isteğe gerek yok hocam. evde ders çalışıyorum bütün gün, cinsel istek felan kalmadı zaten.

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

depresyon diyo hiperaktivite diyo. bipolar hastası mısın sen arkadaşım.

Orijinalden alıntı: Kaflip

B6 ve b12ye de baktir. Ozellikle b12 eksikligi cok halsizlik, uyku yapar.

baktırdım hocam her şeyim sağlam. hatta doktor hiç bir şeyin yok sapasağlamsın dedi. ben ölüyordum anasınısatayım, benim ki tamamen psikolojik. psikolojik olarak berbat bir haldeyim. her şeyi bırakıp 3-4 ay tedavi görmem lazım, ama tam aksine ben stresin altına girmek mecburiyetindeyim
  • ben de burada bahsedilen ilaçlardan çok daha etkili ve çok daha uyuşturucu etkisi olan ve ağır derecede sizofreni ve sinir hastalarının kullandığı ilaçları uzun süre kullanmıştım. sırf ağır depresyondan kurtulmak için kullanıyordum.

hatta askere gittim acemi birliğinde 2 ay gizli gizli almaya devam ettim ve zır delilerin aldığı sakinleştirici ilaçlardan alıyordum reçete ile satılan ve heryerde bulunmayan ilaçlardan amino asit vs de kullanıyordum 18 yaşımda başlamıştım body ye ve amino asit tabletleri haricinde askere gidene kadar protein tozlarına da baya para yatırmıştım sporda fitnesde yapıyordum askerde hepsininde bom boş balon reklam olduğunu anladım hiç bir işe yaramıyormuş

askerliğin 2. ayında fark ettiler ruh gibi oluyorsun alma o hapları askerlik bir fırsattır senin için dediler yani askerde herkes şikayetçi olurken şafak sayerken ben tedavi oldum kendi kendime ve yaşım 32 oldu askerliğimin 2. ayında bıraktım ve halen daha da kullanmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 12 Ekim 2016; 23:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sonalaylı

yok hocam alakası yok. benim ki strese bağlı. 1-2 ay bulunduğum ortamdan uzaklaşsam, doğru dürüst yaşasam sıkıntı kalmayacak.

askere git benim problemde aile ve çevreden olduğu için askere gittim ruh sağlığım düzeldi
    hocam 17 yaşındayım, üniversiteye hazırlanıyorum. şehir dışı bir üniversite kazanayım diyorum ama çalışmadan da olmuyor. çalışabilsem her türlü kazanabilirim ama olmuyor. bütün gün stres, krize girip duruyorum. ailem daha da körüklüyor.
  • Benim anamı ağlatmıştır yan etkileri çok fena ama anksiyete panik atağa çok iyi geliyor...en pis yan etkisi boş boş etrafa bakma kendine yabancılaşma diyelim, konsatrasyon bozukluğu kafanda değişik dşünceler bombardınmanı, masturbasyon çok geç boşalyıyor zulum...

Sersemleştirip dikkat bozmayan antidepresan lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BALORX -- 12 Ekim 2016; 23:40:19 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penoksal -- 10 Kasım 2020; 16:50:18 >

Orijinalden alıntı: sonalaylı

hocam 17 yaşındayım, üniversiteye hazırlanıyorum. şehir dışı bir üniversite kazanayım diyorum ama çalışmadan da olmuyor. çalışabilsem her türlü kazanabilirim ama olmuyor. bütün gün stres, krize girip duruyorum. ailem daha da körüklüyor.

hocam özele git bir kere muayene parası ver profesör doktor yazsın bir reçete burada yazılan ilaçlardan kafana göre alıpda kullanma yan etkileri sonra çıkar

tehlikeli yan etkileri var kafana göre alıpda kullanma kişiliği değiştirmesi falan çok hafif yan etki kalır
  • hocam intiharı düşünmediğim bir gün olmuyor. ama bu daha çok kriz gibi gelip geçiyor. ama bu krizler çok etkiliyor beni, bütün günüm mahvoluyor. son 1-2 yıldır bu krizler başıma geliyor. son 6 aydır daha sık.

hocam zaten doktora gidiyorum. ritalinle, concertayı öyle alıyorum. ancak bunlar aksiyetemi biraz kaşıyor. ama yinede düşüncelerimi tek bir noktaya sabitleyip 1-2 saatte olsa da çalışmamı sağlıyor.

anksiyetenin her çeşidi var yani tek bir türü de değil. belki de ismini koyamadığım başka sıkıntılarda olabilir. internetteki ne kadar belirti varsa bende daha fazlası var.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.