Şimdi Ara

SERO HİSENSE TABLET için Ana Paylaşım Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
15
Favori
13.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese bende aldim tableti. Bir sorum olacak. play den bir oyun, program vs indirirken ve dosya kopyalarken ekran kapandiginda islem beklemeye geciyor ekrani tekrar actigimda yukleme veya kopyalama devam ediyor. bi ayar var ama nerede acaba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ekran parlakligina gore, sadece film izlemeye ya da internette dolasmaya gore degisiyor cihazin pil performansi ama ortalama 5-6 saatlik yogun kullanimda bitiyor.

Full sarjdan alip ekran parlakligi orta seviyede 3 tane 480p, 3 tane 720p 50'ser dakikalik dizi seyrettim wifi acik arada facebook messenger falan.

Bu arada dokunmatik durumunda bi çözum/gelisme varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esemredemir -- 18 Şubat 2015; 2:54:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 18 Şubat 2015; 11:15:12 >

Her maskenin altında karanlık bir yolcu vardır
      Kimisi için Ete Duyulan açlık
      Kimisi için Güce duyulan açlık
      Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
      Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
      Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
      Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.

• Esemredemir E kullanıcısına yanıt
    muhtemelen benim tablet sorunlu olmuyor çünkü 2 kere hard reset attım recovery ekranından değişmedi , pil kullanım ekranında sadece ekran ve android sistem kullanımı gözüküyor ve 20-25 saatte anca full şarj oluyor

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar bu ürüne klavye mouse takmam lazim nasil takarim?
    USB otg den. kablolu yada usb nano alıcılı mouse taksam calisr mi?
    bluetootlar cok pahalı ondan ondan almıom

klavye denemedim ama otg kabloyla usb mouse bağladım ve hemen tanıdı. Klavyede de bir sıkıntı olacağını sanmam.

ben de bu sabah teslim aldım tableti. İlk izlenimlerim gayet olumlu. elimin altında apk dosyaları olduğu için six guns ve gta kurdum. hızlı ve akıcı oynanabiliyor ikisi de. ekran renkleri gayet temiz ve 1080p videolarda IPS hemen fark ettiriyor kendisini. Bunun dışında en sevdiğim yanı wifi ulaşılırlığı oldu. Yaklaşık 20 metre uzaklıkta bulunan okulumun wifi ağını görüyor ve bağlanıyor. Bir iki oda öteye geçince verimi düşen bağlantılardan sonra epey şaşırdığımı söylemeliyim.

Tabletin görünümü de hoş. 7.85 ve 9.7 inçlere alışık olmama rağmen rahatsız etmedi beni boyutları. özellikle kitap ve çizgi roman okumak sıkıntılı olabilir diye düşünmüştüm ama her ikisinde yadıgamadı gözüm görüntüleri.

sesi beklediğimin çok altında ama kulaklıkla gayet rahat dinleyebiliyorsunuz müziklerinizi. %50 dolu gelen piliyle sabahtan bu yana wifi bağlı ve ekran aydınlatması tam açık olmak kaydıyla yaklaşık 5 saattir indirme yükleme yapıp duruyorum. şu an pil düzeyi 16'ya indi. Optimum bir kullanımla 5-7 saat arası bir pil performansı olacak gibi duruyor. Şimdilik gözlemlerim bunlar.

Farkındaysanız kameralardan hiç söz etmedim. Onları yok varsayıyorum cihazın üzerinde.

• krocker09 kullanıcısına yanıt
    Senin pil sikintili muhtemelen. Pil kullanim ekraninda benimkinde de ilk aldigimda hersey gorunuyordu ama su an sadece ekran gorunuyor bende de.
    Cihazin power butonuna bi kac saniye basili tutup reset attigimda baslarken her seferinde sayisi degisen bir sekilde uygulamalar guncelleniyor diyor.
    Ilk android cihazim acikcasi bu nedir, ne ise yariyor, normal midir bilemedim.

telefondan ss

SERO HİSENSE TABLET için Ana Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsdrn -- 18 Şubat 2015; 15:12:20 >

• Esemredemir E kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 2 tane gelen sistem update i yaptın ondan sonra açılırken öyle oluyordu sanırım ama hala aynı şey geçerli ise sıfırla derim ayarlardan.
    Her ne kadar hisense gerçek bi marka olsa da kesinlike bi asus,lenovo,samsung değil o yüzden rom konusunda pek özenmemişler çalışsın yeter modunda salmışlar piyasaya.

apk dosyası

Orijinalden alıntı: pphammer

uyumsuz programlar asus176 da da var. Yolu apk yı indip kurmak.

6. ) Uyumsuz programları şu yöntemle indirip, tabletinize kurabilirsiniz.

http://www.chip.com.tr/haber/apk-lari-google-play-den-indirmenin-yolu_43502.html

Herhangi bir nedenle Google Play'e giremiyorsanız ve sadece uygulamaları APK dosyalarından, mağazaya uğramadan kurmak istiyorsanız APK Downloader size aradığınız işlevi sunuyor.

Bir web uygulaması olan APK Downloader, Play Store ID'sini verdiğiniz uygulamanın APK dosyasını Google Play sunucuları üzerinden PC'nize indirmenizi sağlıyor. APK Downloader ile ücretli uygulamalar arasından sadece satın aldığınız uygulamaları indirebiliyorsunuz.

http://apps.evozi.com/apk-downloader/

İndirdiğiniz APK dosyasını yüklemek için onu Android'li cihazınıza kopyaladıktan sonra dokunup kurulum işlemini başlatmanız yeterli oluyor. Ancak bu şekilde yüklediğiniz uygulamalar için destek alamayabileceğinizi belirtelim.

teşekkür ederim dediğiniz yöntem ile denedim yüklenemeyen uygulamalar yüklendi. sahibinden.com ve ibb trafik uygulamasını bu şekilde yükledim.

• krocker09 kullanıcısına yanıt
    Her resette sistem güncellemesi gelmiyodur herhalde dediğiniz gibi sıfırlamayı denicem bakalım sonrasında ne olucak.

Rileyrom'u denicem ben hayatımda root-rom işlemleri yapmamış olmama rağmen ama kardeşimden fırsat kalmıyor sürekli tablet elinde ders anlatımı falan dinlediği için.

Aslında biri sırayla yapıp anlatsa çok makbüle geçer, ilk kez yapmayı planlayan benim gibi arkadaşlar içinde.

Orijinalden alıntı: Esemredemir

Her resette sistem güncellemesi gelmiyodur herhalde dediğiniz gibi sıfırlamayı denicem bakalım sonrasında ne olucak.

Rileyrom'u denicem ben hayatımda root-rom işlemleri yapmamış olmama rağmen ama kardeşimden fırsat kalmıyor sürekli tablet elinde ders anlatımı falan dinlediği için.

Aslında biri sırayla yapıp anlatsa çok makbüle geçer, ilk kez yapmayı planlayan benim gibi arkadaşlar içinde.

Bazı tabletler firmware yükleme çok kolaydır. zip veya img dosyasını microsd ye koyup açarsın. Güncellenir.
    Bu tablette ise çok zor. pcye driver yüklenecek. Tablet bağlanıp, windowsta yükleme programı çalıştırılacak. O program güncelleme yapacak. Ama driver win 8 ve 8.1 de yüklenmiyor.
    Sizin dediğiniz gibi en iyisi bu işi iyi bilen birinin adım adım makale yazmasıdır.

• Bende tableti kapali olarak sarja taktim. 16Saat sonra %89du. cikardim Sarj aletini tableti. Tableti actim. Tekrar sarja taktim. Yarim saat sonra %96ya ulasti. Sanki brlli bi sure sarj ettikten snra sarj etmeyi birakiyor. Farkli bir sarj aletiyle denemeyi dusnuyorum bitirince pili. Bu sefer acik sarj edicem bilmiyorum bi degisiklik olacakmi

Orijinalden alıntı: STND

Bende tableti kapali olarak sarja taktim. 16Saat sonra %89du. cikardim Sarj aletini tableti. Tableti actim. Tekrar sarja taktim. Yarim saat sonra %96ya ulasti. Sanki brlli bi sure sarj ettikten snra sarj etmeyi birakiyor. Farkli bir sarj aletiyle denemeyi dusnuyorum bitirince pili. Bu sefer acik sarj edicem bilmiyorum bi degisiklik olacakmi

oh sonunda benim gibi sorun yaşayan biri daha :D hocam tablet kapalı iken çoook yavaş şarj oluyor, bitince bir de uçak modunda ama açık deneyin hiç ellemeden , öğlen sıfırladıktan sonra dediğim gibi denedim 3 saatte falan dolum oldu ama bilmiyorum.
    Çok yüksek ihtimalle yazılımsal bir sorun olduğuna kanaat getirdim onun için de rileyrom a baktım ama bu sorundan bahsetmemişler, hisense e sorunu yazdım cevap gelir umarım olmadı değişim için index e vericem ama diğer arkadaşlar da bi test ederse iyi olacak herkeste böyle ise yazılımdan kaynaklıdır zaten değişime gerek olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: özer8376

Sahibinden..com uygulamasını yükleyemiyorum, cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor.

@pphammer ilk sayfada anlattigi yontem ile bilgisayara apk dosyasini indirip kurulumu o sekilde yapabilirsin ben o sekilde kurdum.

Orijinalden alıntı: krocker09

quote:

Orijinalden alıntı: STND

Bende tableti kapali olarak sarja taktim. 16Saat sonra %89du. cikardim Sarj aletini tableti. Tableti actim. Tekrar sarja taktim. Yarim saat sonra %96ya ulasti. Sanki brlli bi sure sarj ettikten snra sarj etmeyi birakiyor. Farkli bir sarj aletiyle denemeyi dusnuyorum bitirince pili. Bu sefer acik sarj edicem bilmiyorum bi degisiklik olacakmi

oh sonunda benim gibi sorun yaşayan biri daha :D hocam tablet kapalı iken çoook yavaş şarj oluyor, bitince bir de uçak modunda ama açık deneyin hiç ellemeden , öğlen sıfırladıktan sonra dediğim gibi denedim 3 saatte falan dolum oldu ama bilmiyorum.
    Çok yüksek ihtimalle yazılımsal bir sorun olduğuna kanaat getirdim onun için de rileyrom a baktım ama bu sorundan bahsetmemişler, hisense e sorunu yazdım cevap gelir umarım olmadı değişim için index e vericem ama diğer arkadaşlar da bi test ederse iyi olacak herkeste böyle ise yazılımdan kaynaklıdır zaten değişime gerek olmaz

Bence herkeste ayni sorun vardır ama bilemiyorum tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @krocker09 bende kapali olarak gece 23:30 civari sarja koydum sabah 6:30 da acip baktigimda %98 olmustu. bir sonraki sarjda cihaz acik konumundayken sarj ettim yaklasik 4:30 saat sonra tam sarj olmustu.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.