Şimdi Ara

SERO HİSENSE TABLET için Ana Paylaşım Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
16
Favori
13.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah yarın tablet elime geçecek bu cihaza hiçbir şekilde root yapamıyor muyuz?

edit:http://www.freaktab.com/showthread.php?18122-Hisense-Sero-8-Rooting-Guide-amp-Instructions

böyle bir şey buldum deneyen, sonuç alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 22 Şubat 2015; 14:54:26 >
  • Arkadaşlar tablete whatsapp kurulabiliyor. Tabi aynı numarayı hem telefonda hem tablette kullanamıyoruz. Ona da çözümü var mı acaba?
  • FM radyo apk si varmı çalışan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarji kendi adaptörüylr dolmak bilmiyor cihazın bataryasini öldürüyor onu kullanmayin baska cihazla doldrun. Sizin kii kac saatte doluyor. Kendi adaptörüyle 3 saaten fazla durdu sadece %30 doldu. Sizinki 0dan 100 kac saatte doluyor yani benimki normal mi yoksa hepsimi böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Sarji kendi adaptörüylr dolmak bilmiyor cihazın bataryasini öldürüyor onu kullanmayin baska cihazla doldrun. Sizin kii kac saatte doluyor. Kendi adaptörüyle 3 saaten fazla durdu sadece %30 doldu. Sizinki 0dan 100 kac saatte doluyor yani benimki normal mi yoksa hepsimi böyle

bence bu sorunu kronik olarak yaşayan arkadaşların servisle bağlantı kurmasında yarar var. Anlaşılan tabletin pil performansı ve stabilitesi cihazdan cihaza fark gösteriyor.

Ben ilk aldığım zamanlarda açık olarak şarj ediyordum tableti ve 3-3.5 saatte tam dolu hale geliyordu. Sonra kapalı şarj eden arkadaşlardan sorun yaşayanlar olduğunu görünce kapatıp akşam yatarken koydum bir gece şarja. sabah kalktığımda tam dolu gösteriyordu. fakat tableti kapatıp açmaya üşendiğimden uyku modunda doldurmaya devam ediyorum şimdilerde.

özetlersem. tablette ilk günden bu yana bir şarj sıkıntısı yaşamadım. Genellikle 3-4 saat diyelim, bu kadar zamanda tam doluyor pil ve kullanım yoğunluğuna bağlı olarak, ki oğlum yoğun kullanıyor, 6-7 saat civarı bir kullanım süresi sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mytra

quote:

Sarji kendi adaptörüylr dolmak bilmiyor cihazın bataryasini öldürüyor onu kullanmayin baska cihazla doldrun. Sizin kii kac saatte doluyor. Kendi adaptörüyle 3 saaten fazla durdu sadece %30 doldu. Sizinki 0dan 100 kac saatte doluyor yani benimki normal mi yoksa hepsimi böyle

bence bu sorunu kronik olarak yaşayan arkadaşların servisle bağlantı kurmasında yarar var. Anlaşılan tabletin pil performansı ve stabilitesi cihazdan cihaza fark gösteriyor.

Ben ilk aldığım zamanlarda açık olarak şarj ediyordum tableti ve 3-3.5 saatte tam dolu hale geliyordu. Sonra kapalı şarj eden arkadaşlardan sorun yaşayanlar olduğunu görünce kapatıp akşam yatarken koydum bir gece şarja. sabah kalktığımda tam dolu gösteriyordu. fakat tableti kapatıp açmaya üşendiğimden uyku modunda doldurmaya devam ediyorum şimdilerde.

özetlersem. tablette ilk günden bu yana bir şarj sıkıntısı yaşamadım. Genellikle 3-4 saat diyelim, bu kadar zamanda tam doluyor pil ve kullanım yoğunluğuna bağlı olarak, ki oğlum yoğun kullanıyor, 6-7 saat civarı bir kullanım süresi sağlıyor.

aksamdan sabaha kadar kapalı tam dolar ama normal niye dolmuyor kafama takılan o sanki iphone de acık olarak sarj etmek gerekiyor. cihazın kullanım süresi güzel. adabtörü telefonun değiştirdim açık olarak denedim doldurmayı o zaman tamam hızlı doluyordu bende bataryadanmış demek sandım tekrar kapatıp doldurdum ilk sarj olduğu için sonra yine hızlı dolmadı demek ki acık olarak doldurmak gerekiyormuş ilginç. Yani düşünüyorum ama bu cihaz geneli böyleyse garantiye yollamanında bi mantığı yok acıkcası adam cihazlar böyle der.

buarada kılıf almak isteyenlere suanda en ucuz teknosada ürünün incelemeside bu şekilde TRUST 19703 VERSO 7 ,8 UNİVERSAL TABLET KILIFhttps://www.youtube.com/watch?v=e4Qm9aC5jNA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 23 Şubat 2015; 11:01:09 >

• samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    Sizin için deneyeyim..
    TAblet açık halde bırakıp kaç saatte dolacağına bakacağım..

TAblet şarja takılıyken oyun falan oynuyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

Sizin için deneyeyim..

1-2 hafta oldu tableti pek kullanmaya fırsat olmamıstı içindeki sarjla kullandım yani sarja takılıyken oynamaya fırsat bulamadım dediğim gibi ilk şarjı kapalı olarak sarj ettim. açık olarak sanırım 10 dakika da %4-%5 gibi doluyordu gibi hatırlıyorum

yani 10 dakika da %5 dolsa %100 olana kadar 200 dakika 200/60 =3.3 yani %0 dan baslasa 3.5 saatte dolması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 23 Şubat 2015; 16:16:27 >
  • Benim tablette geldi. Fiyatina gore çok iyi... Piyasada bulamadim diyenler için yenimibu sitesinden 160 liraya alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sizin için deneyeyim..

1-2 hafta oldu tableti pek kullanmaya fırsat olmamıstı içindeki sarjla kullandım yani sarja takılıyken oynamaya fırsat bulamadım dediğim gibi ilk şarjı kapalı olarak sarj ettim. açık olarak sanırım 10 dakika da %4-%5 gibi doluyordu gibi hatırlıyorum

yani 10 dakika da %5 dolsa %100 olana kadar 200 dakika 200/60 =3.3 yani %0 dan baslasa 3.5 saatte dolması gerekiyor.

tablet açıkken 3 , 3.5 saatte şarj olur denemez bence. Arka planda çalışan uygulamalar, siz yapmadınız ama oyun oynanıp oynanmadığı şarj süresini uzatır. Şu an benim oğlan oyun oynuyor. Şarj %15 e düşsün %80 oluncaya kadar süreyi buraya yazarım. %100 olması bana zor geliyor. Çünkü boşalan bir havuzu doldurmaya çalışmak gibi olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Sizin için deneyeyim..

tablet açıkken 3 , 3.5 saatte şarj olur denemez bence. Arka planda çalışan uygulamalar, siz yapmadınız ama oyun oynanıp oynanmadığı şarj süresini uzatır. Şu an benim oğlan oyun oynuyor. Şarj %15 e düşsün %80 oluncaya kadar süreyi buraya yazarım. %100 olması bana zor geliyor. Çünkü boşalan bir havuzu doldurmaya çalışmak gibi olduğunu düşünüyorum.

tablet acıkken 3,5 saatte tabiki dolamaz benim dediğim kapalı değil o da sorun oldugundan ama yani açık olarak dediğim beklemede dolar. Şarj olurken cihazla pek oynamam ben bataryanın ömrünü yediği için çok nadir olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 23 Şubat 2015; 18:25:49 >

Ben cihazı iki kez tam boşaltıp, tam doldurdum. Bu sırada cihaz kapalı idi ve 8 saat şarjda durdu. Full doldu.

Şimdi de açıkken ve çocuk oynarken şarj süresini ölçeceğim. Çünkü çocuk 3-4 saat izin vermez.
  • quote:

Ben cihazı iki kez tam boşaltıp, tam doldurdum. Bu sırada cihaz kapalı idi ve 8 saat şarjda durdu. Full doldu.

Şimdi de açıkken ve çocuk oynarken şarj süresini ölçeceğim. Çünkü çocuk 3-4 saat izin vermez.

kapalı iken doğrudur 8 saati bulur ve dolay fakat 8 saatte dolum bana normal gelmiyor.Açıkken ugulamadan uygulamaya değişir tam olarak sonuc alınamaz ölceceksiniz ama. nasıl desem tabletteki acık olarak film izlemekle diğer türlü nfs oyunu gibi veya wifi kullanımı gibi cihazın acık kalma ram ın ısınma süresi tabiki farkedecektir sağlılı sonuc cıkmaz ama bu şekil ölçüldüğünde
    haklısınız ama başka çarem yok. Bu gün için sadece bunu yapabilirim. Çocuk angry birds, micraft türü orta seviye oyunlar oynuyor.

Başka bir zaman sadece epub kitao okurken ölçerim.

Ben geceleri şarja takıyorum, kalkıp uykumu da bölemem :) O yüzden gece sabaha kadar şarja takmaya devam edeceğim.

ekleme: maalesef bu gün deneyemeyeceğim. Dün gece şarja takmıştım. Şu anda %91 şarj var. Artık bu gece şarja takmam
    yarın bu saatlerde açıkken şarja takar denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 23 Şubat 2015; 18:41:10 >
  • quote:

haklısınız ama başka çarem yok. Bu gün için sadece bunu yapabilirim. Çocuk angry birds, micraft türü orta seviye oyunlar oynuyor.

Başka bir zaman sadece epub kitao okurken ölçerim.

Ben geceleri şarja takıyorum, kalkıp uykumu da bölemem :) O yüzden gece sabaha kadar şarja takmaya devam edeceğim.

telefon sarjında bende öyle gecedan takıp sabah ful olarak alıyorum içindeki sarjı bitirebilirsem bende bi ara ölçebilirim bakim ne kadar zamanda doluyormuş. Evde int. acılmadığından kolay kolay bitmiyor sarjı o yüzden wifi olsa çoktan biterdi sarjı :)
  • Buarada 1 saat 10 dakikalik filmde (wifi kapali tablete attigim) film izledim %20 sarj gitti. Yani 5 saat film izlenebilir

• Yenimibu.com dan alacqktm ancak stokta kalmamis suan piyasada baska biyle uyguna satan yok sanirim deglmi?

• 5 saatten fazla kullanmak pek mümkün değil gibi tableti, ayrıca kapalı şarjda sorun yaşamayan mı var şimdi anlamadım okudum ama :D
    Kapalı şekilde 0-100 şarjı çok uzun sürede doluyor kapalı iken ama açıkta sıkıntı yok 4 saati geçmiyor ancak 4-5 saati de kullanım olarak geçemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

5 saatten fazla kullanmak pek mümkün değil gibi tableti, ayrıca kapalı şarjda sorun yaşamayan mı var şimdi anlamadım okudum ama :D
    Kapalı şekilde 0-100 şarjı çok uzun sürede doluyor kapalı iken ama açıkta sıkıntı yok 4 saati geçmiyor ancak 4-5 saati de kullanım olarak geçemiyor

kapalı ya da açık pilin doldurulması ise sözkonusu olan, benim şarjla ilgili hiç problemim olmadı hocam. Gerçi hep uyku modunda doldurdum ilk başlarda ama daha sonra arkadaşlar sorun olduğunu yazınca, şarjı %4 iken gece 2 gibi koydum şarja. sabah 7 gibi tam dolu gösteriyordu yani %100'deydi pil düzeyi. Ama dediğim gibi aldığımda 3-5 gün tableti kapatmadan yaptım şarjımı. şimdilerde de tam kapatmadan yapmak daha kolay geliyor.

Kullanım süresi ise kişiden kişiye değişen bir durum elbette. Ben tüm gün wifi açık, ekran ışığı maximuma yakın parlaklıkta, bir kaç saat aralıklı olarak internette sörf, akşam bir iki saat kitap okuma ya da bir dizi veya film izleme, oğlumun da 2 saat civarı oyunu var. 6-7 saat gibi bir kullanım oluyor bir gün içinde. Ama yoğunluk anlayışı kişiden kişiye fark ediyor haliyle. arka planda çalışan çok fazla bir şey yok bende. bu da süreyi biraz daha arttırıyordur doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 23 Şubat 2015; 23:20:23 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.